dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 08.03.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Tranzitni Mesec u polju svakodnevice govori da bi Ovnovi danas najradije proveli dan kod kuće, opušteni i rasterećeni od svih obaveza. No, čini mi se da ljudi sa kojima ste u kontaktu imaju potpuno drugačije planove za vas, pa očekujte da vas izvuku iz kuće….

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Tranzitni Mesec u polju ljubavi, kreativnosti, dece, dobrog raspoloženja govori o tome da ćete provesti jedan rasterećujuć i opušten dan koji će vam u potpunosti prijati. Srešćete se sa nekim ljudima sa kojima ste planirali, ali i sa nekima kojima niste….

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Tranzitni Mesec u polju doma i porodice govori o tome da ćete se danas najbolje osećati kod kuće, ili da će makar ukućani pokušavati da vas zadrže i malo „imaju“ za sebe. Možda biste vi radije na neku drugu stranu, ali dajte onima koji vas vole malo svog prisustva.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Tranzitni Mesec u polju komunikacije i dogovora pokazuje da je danas odličan dan da budete u pokretu, da budete živi i aktivni i u kontaktu sa drugima. Iskoristite ovaj dan da biste se susreli sa osobama koje su vam bitne i uživali u njihovom društvu.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Moguće je da ćete makar jedan deo ovog dana provesti u razmišljanjima o prošlosti ili pokušajima da pronađete način da ispravite neke svoje greške. No, pronađite dovoljno vremena da budete i u kontaktu sa onima koji su vam važni.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Tranzitni Mesec u vašem znaku danas vam donosi potrebu da budete aktivni, da se vidite sa nekim osobama sa kojima se već izvesno vreme dogovarate oko susreta. Moguće je da će vas nešto sprečiti u ostvarivanju baš svih vaših današnjih planova.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Pokušavaćete da ovaj dan iskoristite i da se opustite malo, ali mi se čini da ćete ipak morati da obavite neke obaveze na koje ste u prethodnim danima zaboravili. Nemojte biti nervozni prema onima sa kojima dolazite u kontakt, nisu vam oni krivi što vi ne možete da ostvarite svoje planove.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Tranzitni Mesec u polju prijatelja, druženja govori da biste današnji dan trebali najpre da iskoristite da biste bili u društvu onih sa kojima najviše volite da se družite i da provodite vreme. Doduše, ne verujem da će se ovo dopasti vašem emotivnom partneru, pogotovo ako ga stavite u drugi plan.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Za vas je današnji dan pravi trenutak da sa emotivnim partnerom odete na neko društveno dešavanje, da izađete malo iz kuće i opustite se u nekoj rasterećujućoj atmosferi. Želećete da svom voljenom biću priredite lepe momente.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Makar deo današnjeg dana ćete odvojiti za razmišljanje o trenutnoj emotivnoj situaciji, kojom niste zadovoljni. Zato je danas dobar momenat da sa voljenom osobom napravite dobar plan i odete u „akciju“. Imate pred sobom lepe i opuštajuće trenutke.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Današnji dan Vodolije će iskoristiti da neke obaveze koje u proteklom periodu nisu završile, konačno privedu kraju. Drugi deo dana je po vas bolji, jer vam donosi rasterećenje i bolju atmosferu, naročito u kontaktu sa voljenom osobom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Tranzitni Mesec u polju ozbiljnih emotivnih partnerstava govori o tome da će danas voljena osoba biti posebno raspoložena da vam pokloni svoju pažnju. Doduše, sve ovo vas može pomalo nervirati, jer vam neće ostavljati ni malo prostora da imate samo za sebe.

Izvor : link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 14.11.2020.