dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 08.03.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Situacije u poslovnom segmentu koje su vam ovih dana izazivale napetost, polako idu ka stabilizaciji I smirenju. Možete lakše pokrenuti neke priče. Iako smatrate da partneru posvećujete dovoljno svog vremena, on nije zadovoljan.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dobre informacije vezane za posao dolaze do vas. U dobrom ste raspoloženju, spremni da saslušate i prilagodite se drugima – napravite konkretnije poteze. Mogućnost pokretanja jače komunikacije sa osobom koju već neko vreme poznajete.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Bitno je da danas budete aktivni, jer lako možete završiti situacije koje su vam dosta bitne i oko kojih se već izvesno vreme trudite. Kolege su spremne da vas podrže i priteknu u pomoć. U emotivnim relacijama – više pažnje posvećujete voljenoj osobi.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Dobar dan je pred vama, ispunjen solidnim odnosom sa onima sa kojima radite, ali i nekim finim poslovnim prilikama. Mogućnost kraćeg poslovnog putovanja ili dogovora o istom.  Razgovor sa nekim ko vam je jako privlačan se intenzivira.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Situacije u poslu vam ne daju mogućnost da se opustite. Jeste da je dan dobar da se napravi poslovni dogovor, ali ovo mora ići kroz neku formu žurbe ili nervoze. Vi ste otvoreniji prema voljenoj osobi, ali bez posebnih rezultata vašeg truda.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Neke situacije idu suviše sporo za vaš ukus. Ne presirajte, ne možete rešiti na silu, pa onda bolje pustite da sve ide svojim tokom. U emotivnim odnosima – dosta solidna atmosfera. Umete da nasmejete i oraspoložite voljenu osobu.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Rešili ste da ćete gledati svoj interes i da se nećete nervirati. Još samo ovo da ispoštujete, i sve će biti kako treba. No, čini mi se da će ovaj vaš plan pasti u vodu. Žurba je naglašena sve do popodnevnih sati. Emotivno – nešto bolji odnos sa partnerom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Do polovine dana uopšte nećete biti sigurni da li ćete uspeti da na vreme završite svoje obaveze. Ipak, vaši planovi polako kreću ka realizaciji. Pokrenite se prema osobi koja vas interesuje. Povlačite poteze koji se emotivnom partneru ne dopadaju.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Smatrate da bi stvarno bilo vreme da se pozabavite nekim poslovnim pitanjima i trudićete se da ono čega se prihvatite i završite. U emotivnim odnosima slede vam lepi trenuci, mada će voljena osoba povremeno biti nervozna.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Nikako da neke situacije I dogovore pokrenete na onaj način na koji želite. Nešto krene kako treba, ali brzo dođe do blokade ili odlaganja. Vreme je za otvoren i iskren razgovor sa voljenom osobom. Potrudite se da rešite probleme.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Vreme je da date sve od sebe jer ćete lako pokretati komunikaciju sa bitnim saradnicima, ali i dobiti mogućnost da ostvarite značajna nova poslovna poznanstva. Imate izuzetnu komunikaciju sa jednom osobom preko posla. Zainteresovanost.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Imate osećaj da se neke stvari konačno pokreću sa mrtve tačke. Bolje ste raspoloženi nego inače, mada i na dalje povremeno provejava vaša nervoza. Angažujte se oko osobe koja vam je zanimljiva, ne propuštajte još jednu priliku.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.