dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 08.05.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Svesni ste da neke stvari koje želite da promene u poslovnom segmentu ne zavise samo od vas. Ipak, neće vam biti lako jer niti imate adekvatnu podršku, niti razumevanje od najbližih saradnika. Dan za bolje raspoloženje sa voljenom osobom. Mogućnost za flertove I nova poznanstva.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Iskoristite energiju ovog dana, koja je po vas dosta podsticajna. Oduprite se potrebi da budete statični. Mogućnosti za manje novčane prilive. Jedna osoba se dosta aktivirala prema vama i pokušava da vam skrene pažnju na sebe. Ni vi niste ni malo ravnodušni.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Smatrate da ste u pravu po nekim pitanjima i nećete dozvoliti drugima da vam se mešaju u posao ili u način rada. Povremeno se možete postaviti dosta isključivo prema drugima. Pokušajte da budete iole tolerantniji. Sve ili ništa – danas može biti prisutno i u odnosu sa voljenom osobom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Uspevate da napravite dogovor sa nadređenim i da obezbedite neke olakšice za sebe, ili otvorite pitanja vezana za finansijski segment. Nešto jači pritisak i nervoza, ali vam to neće smetati da obavite ono što vam je od prioriteta.  U emotivnom segmentu osećate priliv pozitivne energije.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Dosta vam je komplikovano i naporno da danas uskladite sve svoje obaveze. Verovatno je da ćete morati da napravite značajnije promene u rasporedu, što će učiniti da se osećate nezadovoljno i napeto. Dan kada možete pokrenuti pozitivne promene u odnosu sa voljenom osobom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Kontakti sa drugima vam danas unose nervozu i u prvom delu dana možete gubiti vreme na nepotrebne konflikte u radnom okruženju. Pokušajte da se distancirate i okrenete samo svojim obavezama. Intenzivno razmišljate o osobi koja je ostavila veliki utisak na vas.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Pomoć ili podršku od kolega možete očekivati najviše u prepodnevnim satima, pa pokušajte da tada obavite sve ono što vam je od najvećeg prioriteta. U odnos sa emotivnim partnerom unosite veliku količinu strasti, ali se ponašate i vrlo posesivno. Ne budite isključivi.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Non stop ćete tokom prvog dela dana imati osećaj da vam vreme izmiče iz ruku i da kasnite. Pokušajte da se usredsredite na ono što obavljate, i da ne dozvolite da vas ova razmišljanja samo dodatno zablokiraju. Osoba koja vam se dopada posvećuje vam veliku pažnju.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Možda biste mogli povremeno da poslušate po neki savet koji vam daju dobronamerne kolege ili neko od prijatelja. Iako ste dosta samostalni, ipak su vam potrebni drugi ljudi. Izbegavaćete neka pitanja u odnosu sa voljenom osobom – niste u raspoloženju da pričate o svemu danas.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Očekujte podršku u neposrednom poslovnom okruženju, ali najviše u prepodnevnim satima. Neko može posredovati za vas, ili vam pomoći da prevaziđete neke naporne okolnosti. U odnosu sa voljenom osobom želite smirenost i relaksiranost, a druga strana može potencirati na nekim neprijatnim temama.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Ono što vam je od suštinskog značaja danas teško ćete moći da završite, ili ćete doći do realizacije, ali uz dosta napora. Danas je tempo dešavanja brz, što vam povremeno neće prijati. Drugi deo dana je dobar najviše za kontakte sa prijateljima ili porodicom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Iako vam je nametnuta dosta velika količina obaveza, trudićete se da im pristupite u mirnom i opuštenom maniru, što će povremeno biti dosta težak i zahtevan zadatak. Neko pokušava da vas pokrene na komunikaciju, ali se vi držite dosta uzdržano.

Izvor : link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

            link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 28.01.2021.