dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 08.05.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Dosta obaveza ali odlična organizacija tokom ovog dana. Fokusiranost će vam pomoći da ne napravite greške, ali I da pokrenete zanimljive akcije I dogovore. Poboljšanje komunikacije sa voljenom osobom ili sa nekim koga pokušavate da osvojite.  

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Potrudite se da danas maksimalno iskoristite okolnosti koje vam idu na ruku. Pored toga – smireni ste I stabilni, tačno znate šta želite. Emotivno – ne dozvolite da unutrašnja nesigurnost I napetost pokvari dogovor sa voljenom osobom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Jedan dosta aktivan dan je pred vama. Vaši planovi su jaki, i imate odlične mogućnosti da ih i ostvarite. Nešto mirniji odnos sa kolegama. U emotivnom segmentu – uspostavljate stabilniji kontakt sa voljenom osobom ili sa nekim ko vas privlači.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Dan pred vama je dobar za dogovore i kontakt sa saradnicima. Neko vam može učiniti uslugu ili pomoći oko problema koji vas muči. Razumevanje i sklad sa voljenom osobom. Iskoristite mogućnosti da se više približite osobi koja vam je zanimljiva.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Dosta toga ste preuzeli na sebe i donekle se opteretili obavezama, ali ćete ipak uspevati da se izborite sa situacijama tokom ovog dana. Dobar radni elan i fokusiranost. Ispravite svoje propuste i pokažite voljenoj osobi koliko je volite i poštujete.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ovaj vam dan u potpunosti odgovara, jer vam otvara mogućnosti da otpočnete sa realizacijom svojih planova. Imate želju da pokrenete promene, a sada to i možete. Sa voljenom osobom očekujte vrlo korektan odnos.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Shvatate da polako ulazite u cajtnot sa vremenom po nekim pitanjima u poslovnom segmentu. Aktivirajte se više, da biste ispoštovali sve ono na šta ste se obavezali. Sa voljenom osobom dobra komunikacija, ali uz nešto više truda.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Dan pogodan za komunikaciju sa poslovnim partnerima. Lako možete dopreti do osoba koje se mogu pokazati kao bitne za vašu poslovnu budućnost. Intenzivna razmišljanja o nekom. Dvoumite se da li da se više aktivirate prema toj osobi.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas je lako uskladiti se sa poslovnim partnerima i saradnicima. Lako uspevate da postignete prave dogovore. Ispoštujte povremeno poneki predlog voljene osobe, pogotovo što tenzija između vas dvoje počinje da popušta.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Čini vam se da na lakši način izlazite sa problemima koji su vas do skora dosta mučili. Moguće je da dobijete informacije o novčanom prilivu kojem se nadate. Nesigurnost šta da uradite po pitanju nekog problema sa voljenom osobom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Sve ono što ste u prethodnom periodu pokrenuli, dosta se stabilno odvija i možete malo da odahnete. Dan za planove I pokretanje ideja.  U emotivnom segmentu – mnogo muvanja, flertovanja, kontakata sa suprotnim polom. Ipak, realizacija polovična.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Pravi je trenutak da se bacite u akciju I pokrenete ono što vam je važno. Energija koja vas nosi je jaka, samo je potrebno pravilno je usmeriti. Imaćete dobre poslovne, ali I emotivne kontakte. Bitno je samo da ne ostane sve samo na razmišljanjima.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.