dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 08.06.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu I otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

 Velika energija, koju će povremeno biti teško kontrolisati najviše će biti primetna u poslovnom sektoru. Iskoristite je na taj način da pokrenete one situacije koje su do sada bile u zastoju. Žudnja i strast su danas vaš pokretač. Iznenadićete jednu osobu svojom inicijativom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas ste prilično opterećeni poslovnim obavezama i moguće je da ćete smetnuti s uma bitan dogovor ili sastanak. Potrudite se da napravite dobar plan i organizaciju svojih dnevnih aktivnosti. Jak kontakt sa nekim preko društvenih mreža. Zainteresovani ste.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Optimizam i dobro raspoloženje. Ipak, misli vam lutaju, pa će biti teško da se fokusirate – vodite računa da ne napravite papirološku grešku. Neko pokazuje veliku inicijativu prema vama. Danas su moguća i zanimljiva nova poznanstva, naročito preko kruga prijatelja.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

S jedne strane – znate da morate završiti sa obavezama koje već danima odlažete. S druge pak – više ste raspoloženi da pravite dobru atmosferu u radnom okruženju, nego da radite. Neki novac vam dolazi u pravom momentu. Inicijativa prema simpatiji će uroditi plodom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas nije dan da budete statični i da odlažete dogovore sa saradnicima. Potrebno je da se aktivirate, da budete maksimalno ažurni. Možete ostvariti zadovoljavajuću komunikaciju sa nekim ko vam je poslovno bitan. Osoba koja vam se sviđa za sada odbija vaše napore da joj se približite.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Neko od saradnika će danas nastupiti potpuno otvoreno prema vama i predložiti vam dosta zanimljiv poslovni dogovor. Saslušajte, ali ne odlučujte odmah, koliko god vam se ovo činilo interesantno. Dajte sebi makar dan vremena da razmislite. Kolega/koleginica pokazuje zanimanje za vas.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Može se desiti da danas nemate dovoljnu inicijativu u poslovnom segmentu, što bi bilo šteta, jer vam se otvara jedna lepa šansa ili predlog. Moguće je da vas misli vuku na drugu stranu, ka emotivnom segmentu – ipak, potrudite se da saslušate i da razmislite o ovoj ponudi.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Više ste nego zadovoljni trenutnim dešavanjima u poslovnom segmentu. Moguće je da neke obaveze koje ste dugo odlagali, danas rešite brže nego što ste to mislili. Emotivni partner ili neko ko vam se dopada vas može iznenaditi predlogom ili inicijativom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Odličan dan je pred vama. Budite korektni, iskreni i otvoreni prema onima sa kojima dolazite u susret i nadajte se najboljem. Mogućnost za bitan susret ili da zakažete sastanak sa važnim poslovnim partnerom. Vreme je da osobi koju volite pokažete koliko vam je stalo do nje.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Niste sigurni koliko ste uspeli da budete ubedljivi u jednom poslovnom dogovoru. Vaše samopouzdanje danas pomalo „klacka“, mada realno gledano – nema razloga za to. Neke situacije rešavate dosta brzo. Komunikacija sa voljenom osobom teče uz povremene napore.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Ne brzajte ni u čemu što radite, jer brzina i impulsivnost danas donose pogrešne odluke, poteze, pa i greške. Koliko god da biste sve želeli da završite sad i odmah  – imajte strpljenja. Ako gorite za nekim, pravi je trenutak da krenete u napad – šanse za osvajanje su više nego dobre!

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

I pored frke na poslu, imate dovoljno smirenosti i staloženosti da bez problema rešite situacije koje dolaze pred vas. Dan je dobar i za dogovore o novcu – ugovorite neki dodatni poslić. Voljena osoba će vas vrlo prijatno obradovati već od prepodnevnih sati.

Izvor :link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Sledeći artikal
TIRAMISU

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 04.01.2021.