dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 08.07.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu I otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Prijaju vam nečije reči, ali niste sigurni koliko je priča zaista istinita. Daćete sebi vremena da razmislite. Ako je u pitanju poslovna ponuda, ne zatrčavajte se sa prihvatanjem. Neko preuzima inicijativu I pokazuje vam da je zainteresovan. Zbunjeni ste, ali se trudite da se to ne vidi.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Da, to obično ispadne tako – pravih reči se setimo onda kada je situacija već prošla. Zato vi u kontaktu sa poslovnim partnerima prvo napravite koncept, pa tek onda istupite sa predlozima. Na taj način ćete uspeti da se setite svega što je neophodno. Voljenoj osobi prija vaša inicijativa I angažovanost.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas imate bitan razgovor ili dogovor I itekako ćete umeti da budete diplomatski nastrojeni  u komunikaciji I da pokažete sagovorniku da ga pažljivo pratite. Sve vi umete, samo kada hoćete I kada vam je to bitno. Pošto je to već tako, isti modus ponašanja primenite I u kontaktu sa partnerom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Sakupljate sve šta vam je potrebno od informacija ili dokumentacije I pripremate se za ozbiljan poslovni sastanak. Ako želite da sa nadređenom osobom razgovarate o nečemu što je vama lično bitno – koristite prvi deo dana za tako nešto. Danas malo vremena za ljubav.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Sjajna prilika da poslovnu tematiku privedete kraju ili da zaršite obavezu koju već danima vučete. Ako vas drugi budu ometali primedbama, jasno ćete im staviti do znanja da trenutno nemate vremena za njih. Primećujete poglede zainteresovanih I ne možete da ne budete ponosni na sebe.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Konačno možete da kažete da su vam neke stvari jasnije I da vam se vratila vaša sposobnost organizacije I analize. Čini vam se da ste propustili bitne stvari vezano za obavezu koju obavljate, I danas ćete se tome posvetiti. Uspećete I da posvetite pažnju dragim ljudima jer imate dovoljno energije za sve.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Kada imate pravog prijatelja, onda imate sve. Ili kada je kolega spreman da učini uslugu koja vas u poslednjem trenutku čupa iz dubioze. Sve u svemu, danas je lako videti ko vas podržava. Odnos sa emotivnim partnerom danas vrlo vatren I podsticajan.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas imate odličnu komunikaciju sa poslovnim saradnicima, kolegama, autoritetima. Znate šta vam je bitno, spremni ste da izgarate ali I da se prilagodite ako je to potrebno.  Škorpije danas spremne za flertovanje.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas je odličan dan I za ljubav I za posao I jedina stvar koju ne biste smeli da uradite jeste da se u potpunosti zakopate samo u poslovne obaveze. Ako to uradite propustićete fenomenalan susret I divno vreme sa emotivnim partnerom. A slobodni mogu propustiti priliku za novo poznanstvo.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas je najbolji dan za privatnike, jer uspevaju da naplate jače finansijsko potraživanje. Generalno, Jarčevi će se opariti, ali će danas biti I spremni da odmah potroše deo tog novca. Bolje ste raspoloženi pa ćete se drugačije ponašati u partnerskim I porodičnim odnosima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Dan vrlo posticajan za komunikaciju, za sklapanje dogovora, za kontakate sa ljudima koji su vam poslovno važni. Bićete u pokretu, raspoloženi, vedri, nasmejani I sa takvim entuzijazmom možete pokrenuti šta god da želite. Jedna osoba vam daje jasne signale da želi da vam se približi.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Jedna odlična poslovna prilika koja će vam se pružiti bukvalno u trenutku. Budite pametni I zgrabite svoju šansu, ne razmišljajte mnogo. Oni koji su avanturitstički nastrojeni ili žele flertovanje, neobavezno – dan je kao stvoren za vas. Mogući kontakti preko prijatelja ili preko društvenih mreža.

Izvor :link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Prethodni artikal
ŠUBARA TORTA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 21.05.2020.