dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 08.08.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Odličan odnos sa onima sa kojima dolazite u kontakt. Saradnici imaju razumevanja, biće lako dogovoriti se i uspostaviti dobru radnu atmosferu. Potrebno vam je da se partner više potrudi oko vas, da vam pokaže više pažnje, razumevanja.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Neko vas je svojom primedbom naterao da se zamislite i sada niste sigurni da li su vaši potezi u prethodnom periodu bili pravi. Nemojte sebi kvariti dan sumnjičavošću. Intenzivna komunikacija sa suprotnim polom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Odlično se osećate i funkcionisažete savršeno. Vaše raspoloženje je zarazno i uspećete da sve oko sebe animirate i nasmejete. Očekujte iznenadan poziv za izlazak od osobe koju relativno skoro poznajete. Možda bi vredelo pokušati.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Rešili ste da uvedete promene i da se na drugačiji način postavite prema osobama sa kojima sarađujete. Ne želite da se trudite pošto vidite da je sve to što preduzimate manje više uzaludno. Dan odličan za fine trenutke u okviru porodice.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Prijatelji vam mogu pomoći preporukom ili posredovanjem po pitanju koje vam je bitno. Imate osećaj da ćete uspeti da završite ono što ste naumili i verovatno ne grešite. Prija vam da budete u pokretu, prošetajte sa voljenom osobom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Neke bitne informacije ili papiri koje ste čekali, stižu do vas. Danas možete pokrenuti dogovor ili potpisati važan ugovor (kod nekih to može biti i ugovor o zaposlenju). Bilo bi dobro da se više angažujete oko osobe koja vam je interesantna.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Poslovne okolnosti vas podržavaju. Nekako se sve namešta u vašu korist i ove trenutke bi trebalo iskoristiti. Potrudite se da ugovorite izlazak sa simpatijom ili sa voljenom osobom, jer ćete se odlično provesti. Dan ispunjen zadovoljstvom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Nesigurni ste kako da postupite u jednoj situaciji. Bojite se da ne povučete preuranjen potez. Raspoloženje vam nije loše, ali ste povremeno nervozni, pa bi bilo dobro da se kontrolišete da ne biste pokvarili odnos sa voljenom osobom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Uključite više diplomatije i lako ćete ublažiti ili potpuno izbeći neprijatnu poslovnu situaciju. Ponašanje partnera vam je simpatično, ali ne volite kada preteruje. Povremeno smatrate da se ponaša infantilno i nezrelo, ne razumete ga.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Pokušavate da napravite dogovor sa nadređenima, ali dobijate samo obećanja, ne i konkretnu potvrdu. Smatrate da neko od kolega preteruje nemarnim odnosom prema obavezama. Neko pokušava da uspostavi jaču komunikaciju sa vama.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Sa nestrpljenjem očekujete jedan susret, jer ste svesni da bi ova osoba mogla da vam dosta pomogne u poslu. Budite spremni na promene u planovima ili na kašnjenje. Iako ste prilično umorni, ne želite da propustite susret sa voljenom osobom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Iako će situacije biti dosta užurbane i sa puno obaveza, uspevate da se snađete na pravi način. Na sve ovo – u odličnom ste raspoloženju, najviše zaslugom osobe sa kojom konstantno flertujete. Moguće je da je to i neko od kolega.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.