dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 08.09.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ne dopadaju vam se stvari koje primećujete u svom poslovnom okruženju. Čini vam se da se neke stvari kriju od vas. Lako je moguće da sve ovo bude samo vaše predubeđenje. Mutno raspoloženje sa voljenom osobom, niste zadovoljni.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Zabrinutost zbog dogovora ili projekta koji ne ide onim tokom kojim ste se nadali. Ni na emotivnom planu ovo baš i nije savršen dan, muče vas nedoumice, sumnje, posmatrate voljenu osobu ispod oka i pitate se da li možete da joj verujete.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Svoje poslove obavljate mehanički, dok ste u mislima u ličnoj ili porodičnoj problematici koja vas zaokuplja. Ne dozvolite da padate, pokušajte da dozvolite da vas jedna osoba animira, ili makar izađite i prošetajte na svežem vazduhu.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas možete dobiti jedan predlog koji će vam u prvom trenutku izgledati fenomenalno. Međutim, kako više budete razmišljali o tome, sve više ćete nailaziti na nejasnoće. Ne odlučujte na brzinu, ovo nije vreme za to. Emotivno – nezadovoljstvo.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Lako se oduševljavate tuđim predlozima, ali to ne znači da treba da umanjujete svoju ulogu. Umesto da prihvatate ono što kažu drugi, iznesite i svoje ideje. Možda danas neće naći put do saradnika, ali je bitno da kažete šta imate. Emotivno – ljubomora.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Imate dobre predloge ali nisam sigurna da bi one danas mogle biti prihvaćene od strane nadređenog saradnika. Ovo ne znači da treba odustati od njih, već samo sačekati neki bolji trenutak. Nemojte biti razočarani, ovo je trenutni neuspeh.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Muči vas nedoumica i razmišljate o jednom saradniku. Niste sigurni da li postoji neka vrsta konkurencije sa njegove strane. Itekako je moguće da ste u pravu, pa vodite računa kakvim informacijama ga snabdevate. Potreba za uživanjem.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Smatrate da je malo verovatno da možete ostvariti ono što ste planirali. Raspoloženje vam je promenljivo, misli lutaju i teško vam je da se fokusirate. Moguće je da je ovo posledica neraščišćene situacije sa osobom koja vam je draga.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dobijate nejasne instrukcije koje vas zbunjuju. Ne radite ništa na svoju ruku, ali se ne ustručavajte da tražite objašnjenje. Bolje to, nego da posle ispravljate ono što ste uradili. Niste raspoloženi za razgovor sa emotivnim partnerom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Ako budete žurili, više je nego sigurno da ćete pogrešiti. Niste organizovani, koncentracija vam je slaba i bolje je u ovakvim uslovima sesti, razmisliti tri puta. Najbitnije je da vi budete zadovoljni onim što ste uradili. Intenzivno razmišljate o nekom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Zabrinutost po materijalnim, finansijskim pitanjima. Neki troškovi i obaveze su došle na dnevni red i možete biti u razmišljanjima kako da ovo rešite. Možda je bolje pustiti da cela situacija prespava. Sutra je novi dan i možda se rešenje pronađe.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Pokušavate da razumete šta saradnik hoće od vas i kako da se postavite u jednoj situaciji. Najbitnije je da ne žurite i da izanalizirate one informacije koje imate. Emotivni partner vas zbunjuje svojim promenama raspoloženja i u vama se budi sumnjičavost.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.