The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Možete se danas malo povući u sebe, što će drugi protumačiti kao distanciranost, a suština je da vi pokušavate da pronađete rešenje za probleme koji vas muče. I pored ovoga – današnji poslovni segment je uspešan, jer ćete biti posvećeni svojim obavezama. Ćutite i radite.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Osećate jako, podsticajno raspoloženje i pozitivnu napetost prilikom susreta sa ljudima za koje smatrate da možete ostvariti saradnju i korektan poslovni odnos. Iskoristite šanse koje vam ovaj dan nudi – možete napraviti prave dogovore. U odnosu sa voljenom osobom vas vuku jake strasti.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Informacije vas danas bombarduju sa svih strana, ali niste sigurni koliko se one uklapaju u ono što ste vi zamislili. Nemojte donositi odluke na brzinu, pustite da se stvari malo slegnu. Nemojte se suzdržavati kada je voljena osoba u pitanju – pokažite joj koliko je želite i volite.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Dobre ideje, odlična kreativnost, ali će i intuicija biti na visokom nivou. Dan će vam proteći u vrlo dobrom raspoloženju i u odličnim odnosima sa ljudima sa kojima radite, naročito ženama. U emotivnom segmentu danas će vladati uživanje, zadovoljstvo , romantika i velika količina strasti.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Neki ljudi iz vašeg najbližeg poslovnog okruženja vas prilično nerviraju svojom tvrdoglavošću. Takođe, smetaju vam da pokrenete neke situacije, pa ćete se ceo dan inatiti sa njima. Pokušajte da budete malo strpljivi i mnogo tolerantni. Ista situacija je i u emotivnom segmentu – neophodan je kompromis!

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas se dešavaju novi momenti u odnosu sa poslovnim partnerima i saradnicima. Od vas će se očekivati da povučete konkretnije poteze, ali dobro razmislite o njima. Nemate dovoljno informacija za brzo delovanje. U emotivnom segmentu – danas prilično korektno i stabilno.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Zbunjeni ste ponašanjima kolega, ali pokušavate da pronađete opravdanje za njih. Moguće je da ste načuli da su vas pojedini ogovarali ili čak pokušavali da vam „smeste“ neke situacije. Ne reagujte, ali budite sigurni da je ono što ste čuli tačno. Emotivno danas vrlo promenljivo.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas osećate  veliku potrebu da svoje planove ostvarite, ali je pitanje koliko ćete u tome zaista biti uspešni. Raspoloženje vam prilično varira i u suštini je za obaveze pogodan period samo do podneva. Već posle toga bićete prilično nefokusirani i konfuzni.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Pred vama su bitne odluke danas, ali je više nego verovatno da ćete pokušavati da ih odložite. Jednostavno – niste sigurni u neke stvari i želite da sebi date dovoljno vremena da razmislite. U emotivnom segmentu razmišljate šta možete uraditi po pitanju odnosa sa partnerom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Teško ćete danas dobiti ono što priželjkujete. Ako vam je nešto obećano, više je nego verovatno da će u poslednjem trenutku ovo biti odloženo za „neki sledeći put“. Danas je dobar trenutak za posvećenost partneru – druga strana jedva čeka na vaše znake pažnje i ljubavi.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Uspećete da sa velikom mukom završite sa obavezama, ali ćete  u suštini jedva čekati da se odvučete kući. Jednostavno, danas niste u potpunosti „svoji“ i potrebno vam je više odmora nego inače. Sa voljenom osobom budite iskreni – recite joj kako se osećate.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Ovo može biti buran dan u poslovnom segmentu, ali je itekako moguće da ćete krajnjim rezultatima biti zadovoljni. Želite da konačno rešite neke situacije i sada možete smisliti vrlo efikasna rešenja. Dobar je dan za sve ono vezano za emociju – vrlo romantičan susret sa partnerom.

 

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: