dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 08.11.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ono što ste vi isplanirali za danas, nisam sigurna da bi i tri osobe uspele da ostvare. No, puni ste elana i entuzijazma da stignete na pet strana odjednom, pa se, zarad vašeg raspoloženja, nadam da ćete i uspeti. Nemojte propustiti da nađete vremena i za voljenu osobu.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dan je izuzetno dobar da uvedete neke novine, neke promene u svoj život. To može biti sitnica, ali ta sitnica će vam doneti dobro i podsticajno raspoloženje. Za emotivne kontakte pravi trenutak, naročito ako tek pokušavate da „smuvate“ neku osobu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Današnji planovi bi trebali da budu okrenuti prvenstveno ka onome što vi želite. Nećete izlaziti iz kuće, zato napravite podsticajnu atmosferu ili organizujte neko dešavanje i pozovite voljenu osobu da vam se pridruži. Raspoloženje dobro tokom celog dana.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas ćete svoj um najbolje opustiti time što ćete biti u fizičkom pokretu. Ne morate na rekreaciju, ako vam se baš ne ide, ali bilo bi fino da odete da obiđete prijatelje, da možda izađete sa njim, ili ako ništa drugo – odete u šetnju ili šoping.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Sklonite u stranu sve ono što vas je nerviralo, što vas je opterećivalo ili što vam stvara pritisak. Danas nije vreme za okrenutost ka nekim negativnim stvarima u životu, već za usmerenost na sebe i na voljenu osobu. Dan pun smeha, dobrog raspoloženja, ljubavi.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

I vi ćete veći deo dana provesti u okviru kuće, moguće je da se sprema neki dobar porodični ručak, ili da ste pozvali prijatelje da vam se pridruže. I u emotivnom delu ovo je odlično vreme za pokret. Pozovite na to vaše okupljanje i simpatiju, može biti itekako zanimljivo.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Šta god da radite, samo nemojte sedeti kod kuće. Ovo nije vreme da budete zatvoreni između četiri zida, koliko god da imate obaveza u domu. Dan je podsticajan, pun dobre energije i vuče na zabave sa prijateljima, na flertovanje, na dobar provod….na ljubav i društvo emotivnog partnera.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Malo ćete praviti planove za naredni period, malo biti posvećeni domu i porodici, malo se potruditi da uzmete vremena za sebe. Možda bi bilo dobro da „malo“ nađete vremena i za voljenu osobu, ne stavljajte je baš na poslednje mesto.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas vas mesto neće držati ni jednog trenutka. Pozitivnu energiju usmerite na sebe, ne razmišljajte o obavezama I o onome što morate “odraditi”. Obavezno danas nađite vremena i za voljenu osobu, jer je i za emocije i za komunikaciju sa njom pravi momenat.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Mogli biste danas da sa dragim osobama, prijateljima skoknete do nekog lepog restorana na ručak ili napravite izlet u prirodi, ako vas vreme posluži. Poenta je okupljanje pozitivnih osoba oko vas, razmena dobre energije i uživanje. Vreme je da se i vi opustite na pravi način.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Tokom celog dana vam stoji izvrsno raspoloženje i pokret. Dan je odličan da napravite neke velike promene, bilo u svom izgledu, bilo u planovima, dogovorima. Najbolje ćete se provesti ukoliko izađete negde u prirodu, ili ako ništa drugo – sa prijateljima u kafić….

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Planirali ste jedno, ali će vas situacije odvući na drugu stranu. Nećete moći da zanemarite poziv prijatelja i susret sa njim i neke obaveze ćete ipak ostaviti za narednu nedelju. Iako će biti gusto, uspećete da nađete vreme i za voljenu osobu.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.