dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 08.11.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Pun Mesec u znaku Bika i polju zarada i vrednosti donosi period finansijskih otežanja I borbi za novčanu stabilnost. Danas očekujte napetosti i nesporazume u svim vrstama dogovora. Emotivni partner je napet, ne provocirajte drugu stranu.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Pun Mesec je u vašem znaku i pred vama je period velikih promena u emotivnim I poslovnim partnerstvima. Danas povedite računa u komunikaciji sa onima koji su vam bilo poslovno, bilo emotivno važni. Ne shvatajte sve kao atak na sebe.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Pun Mesec u znaku Bika dešava se u vašem polju izolacije, tajni, strahova I u narednom periodu pred sobom ćete imati dosta izazova u više životnih segmenata. Dan koji je pomalo mentalno naporan za vas. Neusaglašenost sa voljenom osobom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Pun Mesec u znaku Bika je u vašem polju dobrih šansi, prijatelja, društvenih konekcija i veza I donosi vam period u kojem će mnogo ljudi oko vas pokazati svoje pravo lice. Neko danas može pokušati da obnovi komunikaciju sa vama, ali je teško da ćete pristati na to.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Pun Mesec u znaku Bika dešava se u vašem polju karijere, pozicije, statusa i označava period izazova I u poslu ali I u porodičnom sektoru. Danas neočekivano pozitivan razgovor sa nekim koga poštujete ili smatrate autoritetom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Pun Mesec u znaku Bika se dešava u polju koje se vezuje za putovanja, obrazovanje, inostranstvo I uvodi vas u period u kojem ćete svoje planove morati da korigujete. Danas dobijate vesti koje vam se u prvom trenutku baš i neće dopasti.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Pun Mesec u znaku Bika u vašem polju tuđeg novca, poreza, kriza, naplate potraživanja označava period u kojem ćete morati da budete odgovorniji prema novcu. Tokom dana sledi vam razgovor u kojem ćete dominirati i uspeti da se izborite za ono što želite.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Pun Mesec u znaku Bika dešava se u vašem polju poslovnih i emotivnih partnerstava i označava period velikih promena u poslovnim I ljubavnim odnosima.  Vi ćete danas reći ono što imate, pitali vas ili vas ne pitali – bilo saradnicima, bilo partneru.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Pun Mesec u znaku Bika u vašem polju poslovne svakodnevice, navika i zdravlja označava period zahtevnih poslovnih obaveza I potrebu da se više posvetite stanju svog duha I tela. Danas imate poteškoća u komunikaciji sa partnerom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Pun Mesec u znaku Bika u vašem polju zabave, dece, provoda, ljubavi označava velike promene u ovim sektorima. Tokom ovog dana čućete vesti koje će vas obradovati, pa čak I ako ste svesni da ono što želite neće doći lagano niti brzo.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Pun Mesec u znaku Bika u vašem polju doma, privatnih poslova, završetaka označava period koji donosi potrebu da sebe više posvetiti I porodici ali I poslu. Danas vam slede razgovori u kojima ćete dominirati. Emotivno ste nezadovoljni.  

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Pun Mesec u znaku Bika u vašem polju pokreta, kratkih putovanja, komunikacije, dogovora označava period intenzivnih dešavanja, ali I napete komunikacije. Iako će današnji dan biti naporan za vas zbog velikog broja obaveza i dešavanja, uživaćete u njemu.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.