dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 08.12.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Pun Mesec je u znaku Blizanaca I vašem polju komunikacije – vodite računa o svojim rečima, a sigurno je da možete očekivati i nezgodne sagovornike. Dobro odmerite šta ćete reći, a potrudite se i da one preko puta vas razumete na pravi način. Sitniji problemi oko usklađivanja sa voljenom osobom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Pun Mesec je u znaku Blizanaca I vašem polju novca I zarada – mogući su neočekivani troškovi, čak I gubici.  Nesporazumi u dogovorima sa saradnicima. Nađite meru u svemu i bićete zadovoljni rezultatima. Težite harmoniji u odnosu sa voljenom osobom, ali će je biti nešto teže ostvariti.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Pun Mesec je u vašem znaku –  prihvatate izazove koje vam nameću drugi, ali se potrudite da ne doživljavate lično reči ili kritike. Voljenoj osobi posvećujete pažnju, ali niste zadovoljni time kako vam je uzvraćeno. Nesklad u odnosima.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

 Pun Mesec je u vašem polju tajni, podsvesti – možete osećati nesigurnost, nervozu i evidentno je da će teže biti pronaći zajednički jezik sa onima sa kojima sarađujete. Olakšanje u drugom delu dana, ali budite oprezni u kontaktu sa voljenom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Pun Mesec je u vašem polju planova I prijatelja –  Izgledaće kao da je svaka vaša reč pogrešno shvaćena od strane onih sa kojima ste u kontaktu. U odnosu sa voljenom osobom potrebno je više se prepustiti i težiti skladu i harmoniji. Izađite zajedno, prijaće vam.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Pun Mesec je u vašem polju pozicije, karijere – hoćete da priteknete u pomoć kolegama, ali potrudite se da ne namećete svoju volju i da ne budete previše kritični. Vaši potezi mogu biti pogrešno shvaćeni. Ostavite dovoljno vremena i za one koje volite.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Pun Mesec je u znaku Blizanaca i vašem polju ostvarenja –  Neke osobe danas mogu loše uticati na vas, a vrlo često će vam se činiti da pokazuju zajedljivost i cinizam . Ne dozvolite da drugi utiču na to kako se osećate. Voljena osoba ima neke zanimljive predloge za vas.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Pun Mesec je u vašem polju kriza, novca od drugih ljudi, kredita –  Budite oprezni sa informacijama, i ne uzimajte ih zdravo za gotovo, jer se može pokazati da nisu tačne. Ne reagujte previše kritično u odnosu sa saradnicima. Potrudite se da sa voljenom osobom budete smireni.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Pun Mesec je u znaku Blizanaca I vašem polju poslovnih I emotivnih partnerstava, javnosti –  Potrudite se da budete maksimalno fokusirani na obaveze. Mogući su problemi u komunikaciji sa saradnicima. Voljena osoba je promenljivog raspoloženja, kao i vi.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Pun Mesec je u znaku Blizanaca I vašem polju poslovne svakodnevice – lošija komunikacija sa saradnicima. Potrudite se da objasnite svoje stavove i da budete korektni prema onima sa kojima dolazite u kontakt. Opustite se u odnosu sa voljenom osobom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Pun Mesec je u vašem polju zabave, ljubavi, kreativnosti –  Možda nije pravi dan da insistirate na promenama u poslovnom segmentu. Teško ćete ostvarivati dogovore. Postoji problem oko usklađivanja vremena sa emotivnim partnerom. Verovatno samo kratak susret.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Pun Mesec je u znaku Blizanaca I vašem polju doma, porodice, stabilnosti –  imate sve preduslove da ostvarite jedan uspešan dan. Saradnici su napeti, ali vaše raspoloženje i spremnost za kompromis može izgladiti i olakšati situaciju. Nedovoljno momenata sa voljenom osobom.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

RECEPT ZA KREM ČORBU OD TIKVICA
Prethodni artikal
KREM ČORBA OD TIKVICA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.