dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 09.01.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Dan koji je podređen aktivnostima u porodici I domu. Ovde ćete provesti najviše vremena, ali I lepe trenutke sa ukućanima. Dan je dobar I da se u emotivnom segmentu pokrenete, pogotovo ako postoji osoba koja je privukla vašu pažnju.  

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Porodične obaveze koje imate završite u prepodnevnim satima I posvetite se sebi, prijateljima I osobama koje su vam drage. Ukoliko ste usamljeni, ovo je odlično vreme da ostvarite značajniju komunikaciju I pokrenete jednu zanimljivu priču. Možda I “staru”.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Pokušavate da saberete sve ono što ste uradili u prehodnoj nedelji I razmišljate na koji biste način mogli da se postavite u nekim odnosima na dalje. Popodne je rezervisano isključivo I samo za uživanje, za posvećenost osobama koje volite.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Dan bi trebalo provesti u odmoru, okrenuti se svojim potrebama. Kada se lepo relaksirate, onda možete razmišljati šta želite da radite I koga želite da vidite. Pošto je vreme idealno da pokažete emocije I naklonost, predlog je da se voljenoj osobi posvetite.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Moguće je da vas danas uhvati I sitnija zdravstvena problematika, koja je posledica umora od prethodnih dana. Ako se osećate slabo I iscrpljeno, odležite I ostavite sve ono što ste planirali za neko drugo vreme.  Najbitniji ste sami sebi, sve drugo može da sačeka.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Prijatelji, društvo, provod, izlazak. Sve ovo je na dnevnom redu I vi ni jednu od ovih stavki nećete propustiti. Ako bude vremena, uglavićete u svoj raspored I simpatiju ili voljenu osobu. Danas vam prija da budete aktivni.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Mesto vas ne drži I definitivno je vreme za izlazak. Pravac sa prijateljima ili voljenom osobom u šetnju, u provod, ma gde god vas srce vuče. Želite da budete u pokretu I ovo vreme iskoristite I da sebi priuštite neku lepu sitnicu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Ono što ste vi isplanirali nemoguće je  postići I nema šanse da stignete na svako mesto na koje želite. Odaberite ono što vam je najzanimljivije ili najpotrebnije I posvetite se tome. Obavezno nađite vremena I za partnera, dan je emotivno lep.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dan kada je najbolje uvesti novine u svoj život. Ovo može biti – drugačiji stil oblačenja, drugačija frizura, odricanje od nekih loših navika ili promena režima ishrane. Više je nego sigurno da će se rezultati brzo videti. Emotivno – zadovoljstvo.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Batalite sve drugo osim ljubavi, emotivnog partnera, osoba koje su vam drage. Najbolje je da dan provedete I u porodičnom okruženju, jer vam je potrebna ušuškanost, bliskost sa onima koje volite. Osećaj ispunjenosti.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas ćete početi odbacujete sve ono što vam je nepotrebno. Doduše, tu se može dogoditi I da neki ljudi zauvek budu otpisani iz vašeg života jer shvatate da za njih više nema mesta sa vama. Sklonite sve ono što vas sputava I vodi unazad.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Sve obaveze sklonite u stranu. Ništa vam od ovoga nije potrebno. Samo osoba koju volite. Danas provedite vreme sa partnerom u smehu, u šali, u šetnji, u ljubavi. Napunićete se pozitivnom energijom za celu narednu nedelju.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.