dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 09.02.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ne dopadaju vam se stvari koje primećujete u svom poslovnom okruženju ili kod kolega. Mislim da ne trebate da reagujete i da je moguće da ste dosta toga pogrešno protumačili. Malo mutno raspoloženje sa voljenom osobom, niste zadovoljni.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Zabrinutost zbog dogovora ili poslovnog projekta koji ne ide tokom kojim ste se nadali. Ni na emotivnom planu ovo baš i nije savršen dan, muče vas nedoumice, sumnje, posmatrate voljenu osobu ispod oka i pitate se da li možete da joj verujete.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Ne naročito raspoloženje tokom dana. Sve obavljate mehanički, dok ste u mislima u nekoj ličnoj ili porodičnoj problematici koja vas zaokuplja. Ne padajte sa raspoloženjem, pokušajte da dozvolite da vas jedna osoba animira, ili makar prošetajte.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas možete dobiti predlog koji će vam u prvom trenutku izgledati fenomenalno. Međutim, kako vi više budete razmišljali o tome, sve više ćete nailaziti na nejasnoće. Ne odlučujte na brzinu, ovo nije vreme za tako nešto. Emotivno – zamišljenost.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Lako se oduševljavate tuđim predlozima, ali to ne znači da trebate da umanjujete svoju ulogu u svemu ovome. Umesto da prihvatate ono što kažu drugi, iznesite i svoje ideje. Danas ste više okrenuti prijateljima nego emotivnom partneru.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Imate dobre predloge i ideje ali nisam sigurna da bi one danas mogle zaživeti ili biti prihvaćene od strane saradnika. Ovo ne znači da trebate odustati, već samo sačekati bolji trenutak da biste mogli ponovo da ih aktivirate. Emotivno – zadovoljstvo.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Muči vas nedoumica i razmišljate o jednom saradniku. Niste sigurni koliko mu možete verovati. Itekako je moguće da ste u pravu, pa vodite računa kakvim informacijama ga snabdevate. Neke situacije sa partnerom se danas uspešno sređuju.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Smatrate da je malo verovatno da danas možete ostvariti ono što ste planirali. Raspoloženje vam je promenljivo, misli lutaju i teško vam je da se fokusirate. Moguće je da je ovo posledica nedoumice ili neraščišćene situacije sa osobom koja vam je draga.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dobijate nejasne instrukcije koje vas zbunjuju i niste sigurni kako trebate da se postavite. Ne radite ništa na svoju ruku, ali se ne ustručavajte da tražite objašnjenje. Bolje to, nego da posle ispravljate ono što ste uradili. Niste raspoloženi za razgovor sa emotivnim partnerom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Ako budete žurili, više je nego sigurno da ćete pogrešiti. Niste organizovani, koncentracija vam je slaba i bolje je sesti, razmisliti. Najbitnije je da na kraju dana vi lično budete zadovoljni. Intenzivno razmišljate o nekom i pravite planove.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Zabrinutost po finansijskim pitanjima, uglavnom će obeležiti ovaj dan. Neki troškovi i obaveze su došle na dnevni red i možete biti u razmišljanjima kako da ovo rešite. Emotivno – bolja komunikacija sa partnerom, opušteniji ste.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Pokušavate da „provalite“ šta saradnik hoće od vas i kako da se postavite u jednoj situaciji. Najbitnije je da ne žurite i da izanalizirate informacije koje imate. Emotivni partner vas zbunjuje svojim promenama raspoloženja i u vama se budi nepoverenje.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Najbolji recept za domaću kokošiju supu
Prethodni artikal
DOMAĆA KOKOŠIJA SUPA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.