dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 09.03.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Priveli ste kraju neku veću poslovnu obavezu ili projekat I sada žurite da ovo završite što pre. U dobrom ste raspoloženju, a očekujte I pozitivna dešavanja I preokrete na poslu. Najbolje je da popodne iskoristite uživajući u opuštajućoj atmosferi sa voljenom osobom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

I vi ste spremni da izađete drugima u susret, a I osobe iz kolegijalnog okruženja rado se odazivaju na vaš poziv, pa će na poslu vladati fina I podsticajna atmosfera. U odnosu sa voljenom osobom – danas je pravi trenutak da pokažete ljubav, ali I da kažete stvari koje ste prećutkivali. Lepa iznenađenja.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Lakše nego inače izlazite na kraj sa obavezama, ali I sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Iako nemate potrebnu koncentraciju, nekako se sve namešta u vašu korist. Osoba koja vam se dopada danas vas može iznenaditi svojom inicijativom. Moguća je jača komunikacija, čak I poziv na susret.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas ćete biti više nego uspešni u završavanju svojih obaveza. Potrudite se da se bacite na sve ono što vam je u prethodnim danima predstavljalo bilo kakav problem. Dobra komunikacija, sklad I zajedništvo vladaće danas u vašim emotivnim relacijama. Izađite sa partnerom, makar prošetajte.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Tokom ovog dana imate ogromne mogućnosti da napravite velike promene u poslovnom segmentu. Imajte inicijativu, pokrenite ono što vam je važno. U emotivnom segmentu – primećeni ste I lako privlačite pažnju suprotnog pola.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ovog dana biste mogli da se okrenete lakšim obavezama, jer kod vas ne postoji još potpuna fokusiranost I koncentracija. U odnosu sa poslovnim partnerima zauzmite čvršći stav. Emotivno, ovaj dan donosi lepa dešavanja, preokrete koji vam odgovaraju.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Odličan I ispunjen dešavanjima dan je pred vama. Bićete puni energije, koja će vam biti potrebna, jer će se vaša pažnja I posvećenost tražiti na više strana. Odličan kontakt sa suprotnim polom, dan dobar I za izlaske I za flertovanje. Sve u svemu – provedite se dobro!

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

U potpunosti ste svoju pažnju usmerili na poslovni segment. Imate dobru komunikaciju I saradnju sa onima sa kojima dolazite u kontakt I možete sve obaviti u dogovorenim rokovima. Osoba koja vas odavno interesuje danas će vam pokloniti više pažnje.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Uspevate da danas obavite dosta od onoga što ste isplanirali, a što vam je prioritetno. Danas se okrenite I završavanju ličnih ili porodičnih obaveza. Sa emotivnim partnerom možete ostvariti kvalitetnu komunikaciju. Slobodnima stoji jaka mogućnost flertovanja.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Dan je savršen da privedete kraju dogovore ili da pribavite dokumentaciju ili dozvole koje su vam potrebne. Doduše, biće vam potrebna jača koncentracija I fokusiranost na posao. Vrlo vam je interesantna komunikacija sa jednom osobom, ali vas ona pomalo zbunjuje.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Sve ono što u prethodnim danima niste mogli ili niste uspevali da završite, sada je otvoreno da privedete kraju. Vi ste u odličnom raspoloženju I sve će vam lako ići od ruke. Jako vam prija komunikacija sa jednom osobom, I danas možete prema njoj napraviti I neki konkretniji potez.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Kod vas je aktuelno vrlo promenljivo raspoloženje. I u poslu i u emotivnom segmentu varirate, imate velike uspone i padove i drugima će biti teško da funkcionišu sa vama. Ako vam zatreba savet ili pomoć po nekom pitanju, obratite se prijateljima.

Izvor : link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 17.04.2021.