dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 09.05.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Vrlo interesantan dan u poslovnom segmentu. Neke situacije se pokreću u mnogo većoj meri nego do sada. Najkomplikovanije obaveze završite u prepodnevnim satima.  Sa voljenom osobom pravite velike planove. Dobro ćete se provesti ukoliko ste u pokretu.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Ovo itekako može biti produktivan i ispunjen dan, ali gro onoga što morate uraditi završite tokom prepodneva. Ne dozvolite da vas koči tvrdoglavost kolega. Neko vam može priznati svoju zainteresovanost, verovatno preko poslovnog segmenta. Razmišljate o flertu, avanturi.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dosta velika količina poslovnih obaveza, ali I pomoć je danas tu. Možete zatražiti uslugu od strane kolega, jer su spremni da vam izađu u susret, a I vi ste vrlo ubedljivi. Velika strast u kontaktu sa voljenom osobom. Odlično i za nova poznanstva, društvene mreže.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Na neke situacije u poslovnom segmentu danas ne možete nikako uticati, pa jedino možete da se prilagodite okolnostima i drugima. Ono na šta ste se obavezali moraćete da ispoštujete i ispunite. U emotivnim odnosima možete osećati izvesnu vrstu pritiska ili posesivnosti od strane partnera.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Kontakti sa poslovnim saradnicima i kolegama su danas dosta zanimljivi, laki I opuštenije se osećate. Dobra atmosfera donosi I dobre dogovore. Emotivno – fenomenalno raspoloženje. Dobar dan za flert i avanturu. Naročito su večernji sati vrlo zanimljivi za vas.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Neke situacije izgledaju zahtevno, ali dobro se organizujte i krenite da rešavate jednu po jednu. Videćete i sami da ćete uspeti da obavite sve ono što ste zamislili. U emotivnim relacijama danas funkcionišete po principu strasti. Mogućnosti i za nova poznanstva, flert.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Još jedan odličan dan je pred Vagama. Jedina stvar na koju biste trebali da obratite pažnju jeste kontakt sa šefovima. Možete “popiti” I manju kritiku. Dobre mogućnosti za finansijske prilive, ali i za dogovore koji će se pokazati kao vrlo isplativi. Emotivno – razmišljate o prošlosti I možete biti nezadovoljni.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Neke prilike koje vam se danas otvaraju u poslovnom segmentu ne želite da propustite, i pokazaće se da ste apsolutno bili u pravu. Izvanredne šanse, dogovori i kontakti. Emotivno – ne znate na koji način da pokrenete jednu komunikaciju koja je trenutno u zastoju.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Vaši se planovi ne odvijaju baš onako kako ste vi to zamislili. Očekuje vas  puno posla, i vrlo verovatno – pritisak od strane autoriteta.  Emotivno – osoba sa kojom imate zajedničku prošlost vam je vrlo često u mislima. Sve će vas vući ka tome da pokrenete kontakt sa njom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Imate neke velike planove i danas možete ostvariti makar jedan mali deo njih. Nemojte dozvoliti da vam šanse iskliznu iz ruku. Pokrenite se ka onome što želite. Sve više razmišljate o jednoj osobi i danas ćete verovatno napraviti prvi korak, ali će vam prvo trebati da skupite svu svoju hrabrost.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Trudićete se da danas posvetite pažnju nekim planovima koje ste zanemarili ili ostavili za neko bolje vreme. Slede vam interesantni kontakti u poslovnom, ali i u emotivnom segmentu. Neko će se pokrenuti prema vama a vi ćete sa zadovoljstvom prihvatiti ovo udvaranje.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Još jedan dan koji je u poslovnom segmentu više nego dobar. Možete uraditi mnogo toga po pitanju komunikacije sa poslovnim partnerima. Ugovaranje važnih sastanaka ili dogovor o projektima. Obavezno osobu koja vam se dopada pozovite na sastanak, ili makar održavajte komunikaciju sa njom.

Izvor : link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

            link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 02.03.2020.