dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 09.05.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Očekuje vas dan ispunjen obavezama I razmišljanjima o načinu na koji biste mogli poboljšati finansijsku situaciju. Komunikacija sa nekim neće doneti rezultate. Između vas i partnera postoji neusaglašenost. Razmišljanje o emotivnoj prošlosti.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Iako ćete imati mnogo komunikacije i poslovnih razgovora, samo delimično ćete biti zadovoljni onim što postignete. Neke stvari mogu ostati nedorečene. Maštate o susretu sa osobom sa kojom ste ranije bili u vezi.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Iako ste uglavnom u pravu, svojim rečima i postupcima danas možete provocirati saradnike. Nemojte stvarati neprijatne situacije, potrebna vam je podrška drugih. Između vas i partnera dobro funkcioniše samo strast.  

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Ne prijaju vam kontakti sa nekim osobama, ali one su vam važne za posao i onda se trudite da komunikacija protekne korektno. Prijatelj vam može pomoći da razrešite nedoumicu, što će se odraziti kroz bolji odnos sa voljenom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

U dilemi ste oko odluke koju treba doneti. Ako se ona na bilo koji način vezuje za finansijski segment, nemojte žuriti. Sačekajte da dobijete još neke informacije. Ako izađete sa prijateljima, moguće je novo poznanstvo sa vrlo harizmatičnom osobom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Koleginica vam može pomoći da razrešite neugodnu situaciju sa saradnikom. Sa emotivnim partnerom se ne razumete baš najbolje po nekim pitanjima. Bićete više okrenuti prijateljima jer sa njima danas imate potpuni sklad.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Trebate da obavite razgovor koji vam nije prijatan, pa ćete biti skloni odugovlačenju. Uradite to u prvom delu dana.  Osećate veliku privlačnost prema nekome i danas ćete dobiti pokazatelje da je to obostrano. Moguć zanimljiv susret.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Dosta toga ste natovarili sebi na vrat i danas će vam biti potrebna pomoć da biste se iskobeljali iz obaveza. Nervozu možete preneti u svoje emotivne odnose, pa danas ne pokrećite osetljiva pitanja. Strast dobro funkcioniše.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Vodite računa o tome koliko ćete biti otvoreni prema saradnicima. Neke informacije zadržite za sebe i sačekajte pravi trenutak za njih. Danas se može napraviti pomak u odnosu sa emotivnim partnerom. Potrebno je mnogo strpljenja.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Vaše reči ili postupci mogu doneti problem u komunikaciji sa saradnicima. Zato pažljivo i odmereno birajte šta ćete reći i kakve informacije podeliti sa drugima. Voljena osoba se lako može naljutiti na vas jer zaboravljate obećano.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Lako će vas izbacivati iz koloseka postupci ili reči osoba sa kojima sarađujete. Okrenite se dnevnim obavezama i zatvorite se za uticaj okoline. Emotivni partner reaguje na čudan način, što u vama izaziva podozrivost.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Dan je dobar za dogovore i razmenu informacija sa saradnicima. Neko vam može pomoći da razrešite jednu nedoumicu. Komunikacija između vas i emotivnog partnera danas funkcioniše, ali se vi ne osećate zadovoljno I mirno.  

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

RECEPT ZA PUNJENE TIKVICE
Prethodni artikal
PUNJENE TIKVICE

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.