dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 09.06.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu I otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Vi ste napravili odličan plan dnevnih aktivnosti, ali je više nego verovatno da ćete morati da ga menjate u hodu. Mnoštvo sitnih obaveza, ali onih koje morate završiti u najkraćem roku. Osoba koju ste upoznali preko segmenta prijatelja pokazuje veliko interesovanje za vas. Sklonost ka avanturama.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Imate osećaj da nikada nećete uspeti da pokrenete neke poslovne situacije „sa mrtve tačke“. S druge strane pak, nemate nameru da odustanete – svesni ste da su vaši planovi dobri. Samo polako, stvari će se tek pokrenuti….Kolega vam se udvara, ali trenutno niste nešto naročito zainteresovani za to.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Neke situacije vam danas ne idu na ruku. Ne primećujete da pravite greške i propuste, i nastavljate da funkcionišete po starim obrascima. Preispitajte dobro način na koji nešto radite. Odličan momenat za kontakte preko društvenih mreža, izlazaka, prijatelja. Jedna priča se može pokrenuti na brzinu.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas ste u nekom šućmurastom raspoloženju – ništa vam se ne radi, i samo otaljavate svoje obaveze. Neraspoloženi ste zato što još uvek nema realizacije onih pitanja koja su vam bitna. Bolje funkcionišete u emotivnom segmentu – tu vas čekaju prijatni trenuci sa partnerom, ali i jake mogućnosti za flert.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Ne dopadaju vam se neke situacije u poslovnom segmentu. Ipak, trenutno ne možete uraditi ništa konkretnije po tom pitanju, osim pratiti situaciju na dalje. Blaga nervoza zbog toga što vas saradnici požuruju. Odličan dan da isplanirate neka lepa dešavanja sa voljenom osobom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dan kada definitivno ne trebate da popustite sebi – nemojte dozvoliti da budete neaktivni – potrebno je da se maksimalno angažujete, jer možete bez velike muke preokrenuti poslovne situacije u svoju korist. Divni i romantični momenti sa voljenom osobom. Slobodnima jake mogućnosti za avanturu.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Energija današnjeg dana vam baš i ne odgovara – teško se fokusirate na svoje obaveze i nekako ćete jedva čekati da izađete sa posla i odahnete. Zato emotivni segment nudi izvanredne mogućnosti – počev od novih poznanstava, flerta, zanimljivih ljudi koji vas okružuju….a zauzetima – velika strast.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Sve ono što niste završili ovih dana, spakovaćete u par sati posla i konačno staviti tačku na neke obaveze. Dan ogromne energije – iskoristite ga na najbolji mogući način i u poslovnom i u emotivnom segmentu. Možete ostvariti šta god poželite – potrebno je samo da se pokrenete.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Odlične mogućnosti da danas napravite značajnije korake u jednoj poslovnoj saradnji. Situacija neće biti lagana, ali ćete imati uspeha. Zabrinutost zbog troškova vezanih za kuću. Potrebno je da budete otvoreniji u komunikaciji sa nekim ko vam je vrlo drag. Pokažite da ste zainteresovani.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Možda ste već umorni od pokušaja da ostvarite komunikaciju sa jednom osobom koja vam je potrebna u poslovnom segmentu. Ipak, to ne znači da biste trebali da odustanete – samo promenite pristup. Partner je nedefinisan po nekim pitanjima, i to vam jako smeta.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Informacije koje ste očekivali sa velikim nestrpljenjem konačno stižu do vas, ali ste pomalo zbunjeni jer niste sigurni kako dalje da postupite. Nećete biti u potpunosti zadovoljni odvijanjem situacija. Niste sigurni kakav utisak ste ostavili u kontaktu sa osobom za koju ste zainteresovani.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Potreba da se više aktivirate u poslovnom segmentu je izuzetno jaka. Ipak, danas postoji mogućnost nekih sitnijih grešaka, pa dobro proverite sve ono što radite. Moguće je da će rezultati biti polovični. Veliki emotivni zanos i romantika su prisutni u kontaktu sa voljenom osobom.

Izvor :link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Prethodni artikal
ČOKO MOKO TORTA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 07.11.2020.