The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu astrološku prognozu za danas.Šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

U prepodnevnim satima vodite računa o svojoj koncentraciji, jer ste blago rastrojeni i moguće su greške u radu. Proverite sve dva puta da biste mogli da ispravite na vreme. Popodne je mnogo bolje. Tada vam sledi i susret sa emotivnim partnerom, zajednički izlazak.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dosta naporan, ali vrlo plodonosan dan je pred vama. Rešićete neporazum sa poslovnim saradnikom ili kolegom. Popodne je pak savršeno za emotivne kontakte. Pojedini čak mogu upoznati neku novu osobu u šetnji ili odlasku u kafić, restoran sa prijateljima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

U nekom ste „praznom hodu“ sa poslom u prepodnevnim satima, pa će vam trebati vremena da se usredsredite na svoje obaveze. Jako razmišljate o nekom ko vas interesuje, planirate da se pokrenete i ostvarite kontakt, ali je pitanje da li ćete se baš danas usuditi na takav potez.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Koristite ovaj dan da odradite sve ono što vam je hitno ili sa čime kasnite, jer je pravi trenutak da neke obaveze zatvorite. Partner povremeno pokazuje ljubomoru ili vas pritiska svoji ponašanjem. Za sada ne reagujete, nadajući se da će se ove situacije promeniti .

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Pregurali ste veliku poslovnu obavezu ili skinuli brigu sa vrata i osećate se pomalo „izduvano“. Niste u fazonu za velike poslovne aktivnosti, pa ćete se uglavnom „muvati“ nadajući se da će što pre doći kraj radnom vremenu. Moguće je da ćete imati neko tajno dopisivanje, komunikaciju, porukice...

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas će vas neko od kolega, ili čak više njih, moliti za prijateljsku uslugu. U suštini, verovatno je da ćete morati da preuzmete deo obaveza koje nisu vaše. I pored toga što će vas radni dan iscrpeti, ipak ćete imati dovoljno razumevanja za partnerove potrebe za prisutnošću i nežnošću.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Odličan je dan da se zakopate u svoje obaveze i da ne dižete glavu. Svi vas danas nešto cimaju, pa očekujte da će vam malo remetiti radnu rutinu. No, zato vaša voljena osoba ima fenomenalne planove koji će vam definitivno ulepšati dan i odobrovoljiti vas.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Ne dopada vam se što neko od kolega ne funkcioniše onako kako ste se dogovorili, iako morate priznati da je njegov način rada bolji i da donosi brže rezultate. Drugi deo dana je odličan u emotivnom smislu, jer vam sledi uživanje i dobro raspoloženje sa voljenom osobom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Iako se vi zaista trudite, neke stvari u poslovnom segmentu ne funkcionišu. ipak, ovo je kratkotrajan zastoj, zbog koga ne morate posebno da se brinete. Vaša voljena osoba će danas naći pravi način kako da vam priđe i zainteresuje vas za svoje planove.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Jasno vam je da neko od poslovnih saradnika ne radi stvari kako treba, ali se dvoumite da li da uopšte pokrećete to pitanje. Nekih razmimoilaženja sa kolegama danas može biti, funkcionišite polako i bez impulsivnosti. U emotivnim odnosima blaga razdražljivost i kod vas i kod partnera.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Svoje obaveze ste uspeli da završite na vreme, mada verovatno samo vi znate kako. Možda bi trebalo da proverite još jednom sve ono što ste uradili....Osećate jaku potrebu za voljenom osobom, ali je moguće da ćete uspeti da se vidite samo na kratko i to tokom popodnevnih sati.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Neke informacije koje su vam vredne i koje ste čekali stižu polovinom ovog dana. Biće potrebno da odreagujete hitro i da ne propustite priliku koja je pred vama. Dan je i u emotivnom smislu pogodan, pogotovo ako ste nekoga od skora upoznali. Dobra komunikacija i optimizam.

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: