dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 09.07.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu I otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ovo je u poslovnom segmentu naporan dan za vas. Morate biti pametni I dobro izanalizirati svaki svoj potez jer su greške moguće, a najgore je što će odmah biti I primećene. Ovo raspoloženje će biti lako preneti I u emotivne odnose. Niste zadovoljni trenutno partnerskom situacijom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas je teško uskladiti se sa saradnicima. Jako vam smetaju propusti koje ljudi oko vas prave a to vas i dekoncentriše, pa I vi možete napraviti grešku. Pokušajte više da se usmerite na ono što vi radite, ne na ono što je obaveza drugih. Imate osećaj da se u emotivnom segmentu ništa ne dešava podsticajno.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Pokušavate da stvari ispravite u hodu, i « zatrpate » greške koje ste napravili. Ovo je danas makar jednim delom moguće. Suviše se usmeravate na sitnice kod osobe koja vam se dopada I od drveta ne vidite šumu. Bićete zajedljivi u odnosu sa voljenom osobom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Suviše se kritički ponašate. Time što drugima nabijate njihove greške na nos, stvarate pogrešnu sliku o sebi. Pokušajte da vidite šta je ono u čemu vi grešite. A danas definitivno grešite u odnosu sa voljenom osobom. Ne pokazujete joj ono što osećate I uznemiravate je svojim ponašanjima.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Istina je da će danas biti potrebno mnogo prilagođavanja da bi se ostvario jedan dogovor, ali vi ste spremni da se usklađujete sa drugima. Svesni ste koliko vam ovo znači I ne želite da propadne zbog sitnica. Tako ćete se ponašati I u kontaktu sa partnerom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Neko vas danas može pritisnuti. Istina je da ste dali obećanje I onda to potpuno smetnuli sa uma. Niste zaboravili namerno, ali ste toliko bili obuzeti drugim stvarima da se jednostavno niste setili. Pokušaćete koliko god je to u vašoj moći da popravite ovaj utisak I sredite stvari.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Stoji zabrinutost zbog grešaka koje ste napravili ranije. Bojite se da bi to moglo izaći na videlo, a dodatno vam unose nemir informacije za koje mislite da se odnose na vas. Ovo raspoloženje će vas držati par sati I popustiti, kada budete shvatili da se ništa strašno neće dogoditi. Emotivno – nesklad sa partnerom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Možete biti zabrinuti zbog situacije u firmi u kojoj radite. Čini vam se da period stagnacije traje duže nego što je to bilo ko očekivao I nadate se da će se uskoro nešto promeniti na bolje. Danas se posvetite tome da popravite odnos sa osobom do koje vam je stalo.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Samo nemojte danas druge učiti pameti. A baš ste skloni tome, jer vidite svaki propust ili pogrešan potez koji neko drugi napravi.  Sa ovakvim stavom samo gurate ljude od sebe. Emotivni partner danas pokušava da vam se približi ali vi ste neočekivano hladni I distancirani.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Neko pokušava da vas kritikuje, ali se ovo u potpunosti odbija od vas. Svesni ste da ste radili baš kako treba I da niko ne može imati pravih zamerki na vaš rad. U dobrom ste raspoloženju I imate dovoljno podsticajne energije, pa ćete imati više volje za kontakte sa suprotnim polom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Zaradili ste manje nego što ste očekivali I niste uopšte raspoloženi zbog toga. Ne bih rekla da je redovan posao u pitanju, već pre neka vrsta dodatnog angažovanja. Partner vam može popraviti raspoloženje ako mu to uopšte dozvolite.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas se ne osećate fokusirano, a svesni ste da mnogo toga morate završiti. Međutim, nemate energije niti naročite volje pa ćete uglavnom otaljavati svoje dnevne obaveze. Ako se samo malo prepustite, ovo može biti fenomenalan dan za partnerske odnose, emocije I strast vrlo intenzivne.

Izvor :link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 09.02.2021.