dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 09.07.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Em su okolnosti u poslovnom segmentu danas opterećujuće po vas, em morate da žurite zbog kratkih vremenskih rokova. Potražite pomoć kolega, mogu vam izaći u susret. Niste opušteni u kontaktu sa voljenom osobom. Ne izazivajte nervozu.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Neke šanse se neočekivano mogu otvoriti kroz dogovore sa poslovnim saradnicima. Od vas se zahteva brza odluka, pa budite spremni da reagujete. Osećate se sputano u nekim okolnostima koje vam ne odgovaraju kada je vaš emotivni život u pitanju.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Jednim delom su se vama bitne situacije u poslu ubrzale, ali još uvek ne dobijate naznake da je rešenje blizu. Izgleda da ćete još neko vreme morati da budete strpljivi. Više ste otvoreni za druženje i izlaske i trebali biste da prihvatite poziv za aktivnosti tog tipa.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Tokom dana ćete uspeti da dođete do rešenja za zastoje koje ste imali u poslu. Ipak, čini mi se da ćete samo delimično obaviti ono što se od vas očekuje. Sa voljenom osobom odnos je danas promenljiv. Izađite zajedno u većem društvu, to će vas opustiti.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Tenzija koju ste osećali u poslovnom segmentu, naročito vezana za kontakte sa saradnicima, danas se smanjuje. Uglavnom uspevate da ostvarite korektne dogovore. U kasnijim večernjim satima može doći do nesporazuma sa voljenom osobom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Bilo bi dobro ako biste prepodne iskoristili da završite zahtevnije obaveze, jer vam je u tom periodu jača koncentracija i više ste fokusirani. Ne odlažite ono što morate obaviti, kasnije će vam biti teže. U kontaktu sa suprotnim polom ste pričljivi, zabavni, duhoviti.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Posle napetih i pomalo tenzičnih momenata tokom jutarnjih sati, ulazite u mirniju i stabilniju fazu. Ostatak dana je ne samo poslovno, već i emotivno dobar po vas. Možete dobiti poziv od strane prijatelja za izlazak i druženje ili ponudu od osobe koja vam je interesantna.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas ste nervozni, na granici tolerancije, ali i sopstvenih snaga, pa ćete verovatno sa teškom mukom izgurati obaveze koje imate. Možete biti dosta kritični prema onima sa kojima dolazite u kontakt. U odnosu sa partnerom stoji blago zahlađenje.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Tokom ovog dana vas vodi samouverenost i osećaj da ste po nekim pitanjima apsolutno u pravu. Promene koje se dešavaju, idu vam u korist. Možete malo da se opustite. Neko postaje sve intenzivniji u pokušajima da ostvari jaču komunikaciju sa vama.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Ublažite svoj stav prema onima sa kojima dolazite u kontakt. Osećate unutrašnju nervozu, pa možete biti netolerantni ili naporni u komunikaciji. Nemojte kritikovati druge. Odnos sa voljenom osobom može biti ispunjen lepim strastima, ako se malo opustite…

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Nekim situacijama niste baš zadovoljni, ali ne možete da poreknete da stvari u poslovnom segmentu dolaze na svoje mesto. Ipak, svesni ste da se oko nekih projekata morate još potruditi. Dan je ispunjen kontaktima sa mnogo ljudi. Zanimljiva dešavanja.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Energija ovog dana vam uglavnom prija, solidno ste raspoloženi i spremni da se posvetite obavezama. Sa lakoćom ćete uspostavljati kvalitetnu komunikaciju sa saradnicima. Neko vam prebacuje da ignorišete njegove pozive i poruke. Ovo može biti i prijatelj.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.