dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 09.07.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

 Izbegavajte naporne situacije I više se usmerite na ono što vam prija I što vas opušta. Najbolje bi bilo provesti vreme sa voljenom osobom. Neće vam odgovarati gužva niti galama. Nemiri u porodici, moguće su I rasprave ili briga oko ukućana.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Smatrate da možete da date sebi oduška pa ćete tražiti društvo ili prijatelja ili emotivnog partnera. U toku večeri sa ovim drugim može doći do varnica zbog treće osobe koja se nameće svojim ponašanjem. Optuživaćete partnera za flertovanje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Umorni ste od svega što se dešavalo u prethodnim danima, a danas imate neku društvenu obavezu na kojoj morate biti prisutni. Potrudićete se da odete. Malo će vam dići raspoloženje neka poznata lica sa kojima ćete imati zanimljivu komunikaciju.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Dan rasterećenja, dan nekih mirnih dešavanja, kada se osećate spokojno I sigurno. Ovo je odlično vreme da se provedu neki lepi trenuci sa dragim ljudima, simpatijom, voljenom osobom. Ne dozvolite da vam bilo ko pokvari raspoloženje.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Dan kada vi možete više da se posvetite sebi. Problem je samo u tome što ste se u potpunosti iscrpeli I što verovatno nećete moći da odgovorite na neke zanimljive pozive I predloge za druženje, izlazak. Trenutno samo želite da se smirite, opustite.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dan kada utehu I rasterećenje tražite u svakodnevnim obavezama oko kuće ili u porodičnom okruženju. Ovo je trenutno vaše mesto napajanja pozitivnom energijom I sa zadovoljstvom ćete se prepustiti ljudima koje volite I sa kojima se osećate sigurno I zaštićeno.  

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas ste rešili da se rasteretite I sve probleme ostavite iza sebe. Postoje sitnije obaveze koje ste obećali svojim ukućanima I danas ćete se posvetiti tome. Ako izađete u večernjim satima, zagarantovan vam je dobar provod.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Ako ste ikako u prilici izađite van grada, negde blizu vode…ili makar idite na zatvoreni bazen, na đakuzi tretman…ili sedite u kafiću blizu fontane. Potrebno je da budete blizu vode da biste sve negativnosti “sprali” sa sebe.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Sve ono vezano za emotivni I prijateljski segment što niste uspeli da odradite juče, prebacite I završite danas, jer postoji velika verovatnoća da vam bliski ljudi zamere. Vreme provedeno sa partnerom doneće vam najbolje raspoloženje.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas ste šarmantni, duhoviti, zavodljivi. Sve ovo I još mnogo više od toga “izlićete” na osobu koja vam je izuzetno draga. Ovo ne mora biti isključivo emotivni partner već neko koga jako dugo poznajete I u čijem društvu se uvek dobro provedete.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Nemojte dozvoliti da vam razmišljanje o poslovnim obavezama utiče na raspoloženje, ionako danas ne možete uraditi ništa povodom toga. Sutra je novi poslovni dan, a danas je vreme samo za vas I za ljude koje volite.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Ako danas upadnete u razmišljanja o tome šta budućnost donosi, samo ćete pokvariti raspoloženje. Pokušajte da misli zaokupirate nekom lepšom stranom života. Nije vreme za crne misli, već da sa voljenom osobom zaboravite na sve.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.