dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 09.09.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

U prvom delu dana vas očekuje par nedoumica vezanih za ljude sa kojima sarađujete. Niste sigurni koliko možete računati na njihovu iskrenost i lojalnost. Jedna osoba vam predstavlja veliko iskušenje. Ne možete da se otrgnete od razmišljanja o njoj, ali ne želite da ugrozite svoju vezu.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Vrlo ste neraspoloženi jer ste očekivali neku vrstu pohvale od strane nadređenog ili dobijanje projekta koji bi vam u potpunosti odgovarao. Počinjete da sumnjate da ste u prethodnom periodu uložili dovoljno truda u posao. Ne možete da se oduprete zovu prošlosti.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Na poslu može biti par nezgodnih situacija. Generalno, energija je dosta napeta i kao da se iščekuje da se dogodi neka vrsta rasprave. Sa partnerom slaba komunikacija i možda je bolje da uzmete dan samo za sebe. Ako želite flertovanje – danas ga može biti.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Neke neočekivane situacije na poslu koje vas dovode do zabrinutosti. Niste sigurni u kom pravcu će se situacija odvijati na dalje. Stoji napetost. Emotivni partner vas podseća na neke probleme iz prošlosti koje biste najradije hteli da zaboravite.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Dan je dobar za one koji se bave kreativnošću, umetnošću. Veliko nadahnuće i inspiracija. Takođe, stoji jaka intuicija, pa možete bukvalno osetiti kako „dišu“ osobe sa kojima dolazite u kontakt. Sa interesovanjem primećujete da jedna osoba pokušava da vam se približi.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ne želite da se previše brinete zbog sitnijih propusta koji ste napravili. Svesni ste da je ovo lako i moguće ispraviti. Dan je prvenstveno dobar za sve ono što želite da pokrenete po pitanju ljubavi. Spremni ste nekome da priznate da u vama postoje osećanja.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Dan dobar za kontakte sa mlađim saradnicima. Možda vam bude namenjena uloga učitelja ili ćete morati da neiskusnom kolegi objašnjavate principe rada i način funkcionisanja. Privlači vas vesela i duhovita osoba. Odgovara vam komunikacija sa njom, jer vam popravlja raspoloženje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Suočavate se sa preprekom na koju niste računali. Moguće je i da imate neku vrstu razmirice ili ubeđivanja sa nadređenim. U kontaktu sa voljenom osobom pokušavate da izvučete informacije od nje koje vas jako interesuju. Malo se igrate detektiva, jer želite da saznate da li nešto krije od vas.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas se postavljate maksimalno odgovorno prema svemu što radite. Dolazite u kontakt sa osobama koje imaju veliko životno iskustvo i koje vam mogu pomoći. Komunicirate sa nekim ko je dosta stariji od vas, ali prema kome osećate istovremeno poštovanje i veliku privlačnost.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Nesigurni ste po pitanju jednog dogovora i mislite da ga druga strana neće ispoštovati. Sačekajte da vidite da li će se ovo ostvariti. Neprijatno podsećanje na jednu obavezu koju niste izmirili. Posmatrate osobu koja vam se dopada, pokušavajući da otkrijete da li je privlačite.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Možda biste neke svoje reči ili mišljenja mogli da zadržite danas za sebe, jer ćete nepotrebno uneti dozu napetosti i nepoverenja u svoju poslovnu okolinu. Prijaće vam susret sa jednom osobom pored koje možete u potpunosti da se opustite. Moguće je da je to neko koga krijete od svih.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Suviše jaka energija tokom ovog dana, koja vam baš i ne prija. Neke ljude smatrate iritantnima, ali ste primorani da ostvarite poslovnu saradnju sa njima. Ovo je naročito naglašeno onima koji se bave privatnim biznisom. Priželjkujete da vidite jednu osobu koja vam uvek donese pozitivnu energiju.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 22.10.2020.