The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Odličan trenutak da napravite dogovore za koje baš i neće svi znati. Takođe, osmišljavanje taktike za buduće poteze je jako naznačeno. Dosta razmišljate o nekom ko vam je trenutno nepristupačan ili daleko od vas. Kod pojedinih postoji predispozicija za ljubavni susret tajne prirode.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dobar I efikasan dan u poslovnom segmentu. Vaša su razmišljanja jasna I potezi koje budete povukli u saradničkim odnosima biće vrlo dobri I za vas I za drugu stranu. Pravi je momenat I da kontaktirate neke ljude od kojih mnogo očekujete. Daćete sve od sebe da osvojite osobu koja vam je zanimljiva.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Neko od kolega pokušava da vam prebaci jer smatra da ste napravili grešku. Nikako nećete dozvoliti da ovo prođe tek tako, I više je nego izvesna rasprava. Pokušajte da na miran način ovo rešite. U emotivnim odnosima može biti lošije komunikacije I nesporazuma.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas je vreme da se posvetite onim obavezama koje ste zapostavili. Konačno rešite neke situacije, mada vam ne prija da se trenutno bakćete sa time. U emotivnom segmentu danas može biti divnih momenata. Velika bliskost i posvećenost u emotivnim vezama .

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

U poslovnom segmentu ćete se postaviti jasno i odgovorno prema obavezama koje morate odraditi. Nešto teži dan, ali ćete biti zadovoljni rezultatima. Prema voljenoj osobi se ponekad ponašate suviše distancirano i zvanično. Vreme je da prevaziđete neke situacije i date šansu da se vratite jedno drugom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas ste baš u elementu kada je poslovni segment u pitanju. Imate pravi podsticaj, znate šta želite i trudićete se da uspešno obavite svaki razgovor. Mogućnosti za prave dogovore sa partnerima. Danas želite da pokažete voljenoj osobi romantičnost i nežnost.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas ćete biti zahtevni, nespremni za kompromis i vrlo ultimativni. Kolege definitivno nisu navikle da se ovako ponašate. Vama je konkretno dosta nekih stvari i želite da što pre napravite promenu. U emotivnom segmentu možete se približiti osobi koja vam je interesantna.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas ste u potpunosti svoji, vrlo stabilni, vrlo rešeni da neke situacije završite na pravi način. Jasno vam je šta morate i trebate da uradite i bićete u potpunosti posvećeni svojim obavezama. Današnji dan iskoristite za razgovor sa voljenom osobom – možete lako rešiti neke problematične situacije.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Previše čekate, previše se ustručavate, previše odlažete neke situacije. Zaista nema potrebe za ovakvim ponašanjem – prevaziđite svoje nedoumice i konačno se odvažite da se pokrenete. U emotivnim odnosima ste napravili distancu. Partneru nije jasno šta se dešava sa vama.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Priželjkujete da odluka nadređenih bude u vašu korist. Međutim, čini mi se da nećete biti u potpunosti zadovoljni dešavanjima. Neka satisfakcija vam stoji, ali to nije ono što ste očekivali. Suviše očekujete od emotivnog partnera u ovom trenutku – morate i vi drugoj strani izaći malo u susret....

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Neke kockice ste složili u svojoj glavi i sada vam je u potpunosti jasno šta morate činiti na dalje. Spremni ste da se više potrudite po nekim pitanjima. Osećate veliku bliskost prema nekome koga znate od ranije i nadate se da je i druga strana u istoj meri zainteresovana.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Neke stvari će danas postati mnogo jasnije. Otkrićete informacije koje su vam potrebne da biste nastavili sa poslovnim projektom ili dogovorom na pravi način. Jaka želja i nestrpljivost da budete što pre u blizini osobe koju volite ili simpatije. Odličan dan za iskazivanje ljubavi, nežnosti.

 

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: