dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 09.10.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Moguće je da vas očekuju veći troškovi. Ipak, ako ćete se istrošiti na taj način što ćete biti sa ljudima koje volite i na dobar provod – onda nemojte žaliti. Ovaj dan bi trebalo jednim delom iskoristiti i za odmor, jer ste dosta iscrpljeni i premoreni.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Jako vam je potrebno da budete sa osobom koju volite i da ste posvećeni jedno drugom. Ukoliko situacije ne budu išle po vašim planovima, možete biti vrlo besni. Ipak, pokušajte da razumete i drugu stranu – budite malo tolerantniji.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dosta ste premoreni, prethodna nedelja je iscrpela vaše zalihe energije. Nećete se osećati bajno i možda bi bilo najbolje da deo ovog dana posvetite isključivo sebi. Ako se budete videli sa voljenom osobom, nećete biti u sjajnom raspoloženju.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Svi vaši planovi mogu doživeti promene i preokrete. Vi ste računali na jedno, moguće na susret sa prijateljima, ali vam je voljena osoba dala tako dobar predlog da jednostavno ne možete da ga propustite. U svakom slučaju, provešćete se odlično.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Čini vam se da vam je svakodnevica dosadna i naporna. Pokušavate da se oraspoložite u kontaktu sa nekim ljudima, ali ne uspevate da napravite prave dogovore. Kako izgleda – može se desiti da ceo dan ostanete zarobljeni kod kuće.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Možda će u nekom momentu izgledati kao da vi i voljena osoba nećete uspeti da se uklopite i da ćete morati da odložite planirane dogovore. Ipak – ovde vam sledi preokret, srećne okolnosti koje otvaraju put da se vidite sa emotivnim partnerom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Moguće je da ćete vi i voljena osoba morati da prolongirate planove. I vama, ali i drugoj strani otvoriće se neke situacije u vezi porodica koje ćete morati da rešavate. Ipak, nije sve izgubljeno – kasni popodnevni sati vam ipak donose šansu za viđenje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Čini vam se da ste zarobljeni u okolnostima koje nikako ne uspevate da promenite. Nećete funkcionisati na pravi način u svojim emotivnim relacijama – povučeni ste, ćutljivi i pravite distancu. Doduše, ni partner nije u ništa boljem raspoloženju.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Vama je potrebno da se opustite, da uživate u sitnim, svakodnevnim stvarima. Ipak, emotivni partner ima planove i pokušavaće da vas ubedi da napravite dogovor. Ne bih rekla da će to ići lako – danas ste skloni da ispunjavate želje samo sebi.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Jedan podsticajan dan je pred vama. Vaša je energija na visokom nivou i želite da budete okruženi ljudima koje volite, da im se posvetite i pružite im pažnju. I voljena osoba je u odličnom raspoloženju, pa ćete funkcionisati u skladu, sa puno ljubavi.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas kod svih situacija i svih ljudi sa kojima dolazite u kontakt kao da tražite razlog za nervozu. Ništa vam ne odgovara, sve vam smeta, i nemoguće je oraspoložiti vas. Nemojte drugima kvariti dobro raspoloženje. Pokušajte da se opustite.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Napravili ste fenomenalan plan za ovaj dan. Ovaj plan je uključivao i voljenu osobu ili prijatelje. No, čini mi se da od vaših planova nema ništa. Nemojte se iznenaditi ako vas svi „iznevere“ u poslednjem trenutku. Ako već dođe do toga – onda se posvetite sebi.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.