dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 09.11.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

U prvom delu dana ste možda nesigurni kako da nastupite u nekim situacijama. U popodnevnim i večernjim satima ste već „svoji“, pa je vreme da se aktivno bacite i u neku zanimljivu komunikaciju ili flertovanje. Lako osvajate.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Potrebno vam je više samopouzdanja. Budite svesni da dobro radite i da nema potrebe da se ustručavate u nekim situacijama. U misli vam se uvukla osoba koju ste upoznali preko prijatelja. Još uvek niste sigurni da li da vi povučete prvi potez.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Ubeđeni ste da ste u pravu i nećete dozvoliti da drugi podrivaju vaše samopouzanje. Ne nastupajte suviše agresivno u kontaktima sa ljudima koji ne poznaju vaš temperament. Impulsivnost danas može za kratko poremetiti i vaše emotivne relacije.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Nadređeni vas požuruju da neke obaveze završite što pre. Ubeđeni ste da ćete stići na vreme, ali ste nervozni i radite pod pritiskom. U odnosu sa voljenom osobom pokažite više pažnje i posvećenosti. Nemojte dozvoliti da nervoza utiče na vas.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas vam je komplikovano da uskladite sve poslovne obaveze. Neke dogovore ćete morati da pomerite i da prolongirate ono što ste obećali. Emotivni partner pokazuje veliko razumevanje prema vašim poslovnim obavezama, ali želi vreme i za sebe.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas ste nesigurni da li ćete obaveze uspeti da odradite na vreme. Nešto što je izgledalo kao lagano, počinje da se komplikuje a vi ste skloni i da napravite po koju grešku. U odnosu sa voljenim bićem trudićete se da budete opušteni i raspoloženi.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Nemojte se nadati pomoći od strane kolega, jer je više nego verovatno da će vas iskulirati i ostaviti da se sami snalazite. Prilikom susreta sa voljenom osobom bićete malo umorni i iscrpljeni. Ipak, strast će funkcionisati kako treba.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Teško ćete se fokusirati na obaveze. Imate važne razgovore koje morate da obavite i ne možete da se usredsredite ni na šta drugo. U emotivnom segmentu bićete zadovoljni u večernjim satima, kada vam partner posveti pažnju koja vam je potrebna.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Poslušajte korisne savete koje vam neko od kolega daje. Takođe, neko vam može pribaviti informacije koje su vam bitne ili vam učiniti uslugu. U kontaktu sa voljenom osobom uporno izbegavate pitanja na koja sada ne želite da odgovarate.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Neko će vas ometati. Moguće je da nećete biti u mogućnosti da napravite dogovor koji se zamislili. Neko pokušava da vam nametne svoj način rada. Nećete biti raspoloženi za „preganjanja“ i velike priče sa partnerom. 

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Stvari koje su vam bitne završićete, a onda se truditi da se ili sklonite sa posla ili da se pretvarate da ste previše zauzeti, da ne biste morali da vodite beskorisne razgovore. Popodne i veče ste rezervisali za prijatelje ili za odmor.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Bićete u poslu preko glave. Moguće je da će i neke situacije iskakati koje će vas dodatno ometati da poslu pristupite mirno i opušteno. Neko pokušava da vas animira i zainteresuje za sebe, ali vi trenutno imate samo obaveze na pameti.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.