dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 09.11.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Turobnost i loša osećanja biće prisutni samo u jutarnjim satima. Ostatak dana vam donosi dobro raspoloženje, kvalitetnu komunikaciju i mogućnosti dogovora. Više vremena posvetite emotivnom partneru, jer će u suprotnom biti problema.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Pred vama je dobar i kvalitetan dan a i vi ste u finom raspoloženju, spremni za razgovor, dogovor. Izuzetno jaka mogućnost da se tokom ovog dana neka prošlost aktivira, bilo poslovna ili emotivna. Od vaše reakcije zavisiće dalji tok događaja.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Mutno raspoloženje tokom jutarnjih časova brzo će zameniti aktivnost i angažovanost. Danas lakše možete završiti mnoge situacije oko kojih se već neko vreme trudite. Blaga neusaglašenost u partnerskim odnosima, ali ništa što se ne može srediti.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Previše se opterećujete nekim situacijama, i previše dozvoljavate drugima da vam „uđu u glavu“. Pokušajte da stvari gledate na pozitivniji način. Danas se može obnoviti kontakt sa osobom koja vam je nekada bila mila i bliska.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Vesti i informacije koje dobijate su pozitivne a danas se mogu završiti i neka papirološka pitanja koja su vas opterećivala.Ukoliko danas dobijete ponudu, dobro je sagledajte sa svih strana. Ona jeste povoljna, ali čini mi se da očekujete previše.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Jeste da će dosta toga danas kod vas ići na brzinu – ali evidentno je da su dešavanja povoljna po vas i da stižete sve da obavite na vreme. Pa makar i u poslednjem trenutku. Partner vam može prebaciti da mu ne posvećujete dovoljno pažnje.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas će vam biti teško da ostvarite zadovoljavajuće dogovore i komunikaciju sa onima koji su oko vas. Kao da različitim jezicima pričate – često će dolaziti do nerazumevanja i konfuzije. Odnos sa partnerom je korektan, ali je vremena nedovoljno za vas dvoje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Povoljne finansijske prilike su pred vama. No, isto tako je izuzetno povoljno da sve pare očas posla potrošite. Neko će vas iznenaditi svojim pozivom i možda željom da se susretnete. Komunikacija sa više osoba, moguće i sa bivšim emotivnim partnerom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Premalo vremena imate za sebe i svoje obaveze i potrebe jer će tokom ovog dana svi zahtevati vašu pažnju i posvećenost. Kako ćete vi sa ovim izaći na kraj, to valjda samo vi znate. Neke situacije sa emotivnim partnerom vas bespotrebno brinu.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Za vas je ovo izuzetno povoljan dan. Nosi vas dobra energija i lako ćete rešavati situacije i angažovati se u poslovnom segmentu. Stižu vam informacije koje ste priželjkivali. Sledi vam lep emotivan susret i momenti u kojima ćete uživati.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas ćete se susresti sa nekim koga odavno „jurite“ ali nećete na kraju uspeti da ostvarite baš sve ono što ste želeli sa ovom osobom. Mnogo toga će ostati nedorečeno. Emotivno – dan je dobar za nežnost, ali ne za pokretanje bitnih pitanja.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Pokreću se neke situacije koje su vam važne, ali ne na način koji vama odgovara. Čak možete zažaliti što ste potencirali na tim pitanjima. Dan donosi umerenu nervozu kod vas, ali onu koja može lako eskalirati ukoliko vas neko „ubode“ nezgodno.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Prethodni artikal
SOČNA SALATA OD MAKARONA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.