dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 09.11.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas vaše reči imaju veliku težinu i značaj, pa se potrudite da se na pravi način predstavite ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Verujem da ćete u poslovnom segmentu to i uspeti. Ipak, izgleda mi da kada je emocija u pitanju, nećete uspeti da se uskladite sa voljenom osobom.   

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Odličan dan, kada imate pravu meru u svemu što radite. Takođe, pristup poslovnim saradnicima je aktivan, angažovani ste i nije ni čudo što ćete biti više nego zadovoljni rezultatima. Ne ubeđujete se sa voljenom osobom oko nekih potpuno nevažnih pitanja. Spustite loptu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Jednu situaciju u poslovnom segmentu doživljavate kao izazov, jer ste svesni da drugi misle da nećete uspeti da je na zadovoljavajući način rešite. Jednoj osobi posvećujete pažnju, ali ne dobijate dovoljno sa njene strane da biste bili sigurni da li joj se dopadate ili ne.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Prvi deo dana, to jest jutarnji sati, biće prožet nervozom i nemogućnošću da nađete zajednički jezik sa onima sa kojima najbliže sarađujete. Drugi deo dana je bolji, ali ćete ipak svoj mir pronaći tek u kontaktu sa emotivnim partnerom. Moguć je zajednički izlazak.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

U prvom delu dana ćete se boriti sa unutrašnjom nesigurnošću. Moguće je da ste zabrinuti nekolegijalnim potezom jedne osobe. Pustite, svako pre ili kasnije pokaže svoju vrednost. U kontaktu sa voljenom osobom stoji blaga nervoza.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Kao i uvek, i danas ste spremni da priteknete u pomoć kolegama kojima je to potrebno. No, sigurno je da ćete ostaviti dovoljno vremena i za svoje obaveze. Jedna osoba vas jako privlači, ali i pored sve upornosti, teško ostvarujete pravi kontakt sa njom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Nemojte dozvoliti da neko utiče na vas svojim negativnim stavom. Vi najbolje znate svoju vrednost, kao i kvalitet onoga što radite. Nekim ljudima je zajedljivost i cinizam očigledno u krvi, ne padajte na to. Voljena osoba ima zanimljive predloge za vas.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Ne uzimajte sve informacije zdravo za gotovo, jer biste se kasnije mogli razočarati kada shvatite da neke od njih nisu tačne. Zato ne reagujte i ne radujte se pre vremena. Blagi gubitak energije, pa možda nećete biti dovoljno raspoloženi za susret sa voljenom osobom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas je najbolje u potpunosti se posvetiti obavezama i sve druge planove potisnuti u stranu. Ne dozvolite da se dodatno gomilaju stvari koje ćete svakako morati završiti kad tad. Nije vam jasno zašto voljena osoba konstantno menja raspoloženja.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Onim ljudima koji su vam bitni za poslovni segment danas možete na pravi način objasniti i prezentovati neke svoje ideje i planove. Vreme je da se aktivirate u mnogo većoj meri. Teško je da ćete danas uspeti da ostvarite pravi kontakt sa emotivnim partnerom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Odličan dan da zažive promene koje ste odavno pokušavali da pokrenete. Takođe, nemojte se iznenaditi solidnom, neočekivanom sumom novca. Imate svu moguću pažnju voljene osobe, ali premalo vremena da danas provedete sa njom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas imate sve što vam je potrebno da ostvarite jedan uspešan dan. Dovoljno ste motivisani, dobro raspoloženi i kontakti sa ljudima će vam pričinjavati zadovoljstvo. Voljena osoba je danas spremna da vam se u potpunosti posveti.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.