dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 09.12.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Neko se nudi da vam pomogne ali vi niste sigurni da li se iza toga krije proračunatost I manipulativnost. Ne želite da posle morate da uzvratite uslugu na način na koji vam to neće odgovarati. Partner će vas danas podsetiti na obećanje koje niste ispunili.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Drugima se sviđa vaš način razmišljanja I ideje koje iznosite. Ne ustručavajte se da otvoreno porazgovarate sa nekim koga smatrate autoritetom u vašoj poslovnoj oblasti. Partner pokušava da vas podseti na dogovor koji vi uporno izbegavate.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Zanimljiva dešavanja I splet dobrih okolnosti pa će biti lakše odraditi obaveze. Intelektualno ste jaki pa iskoristite ovo vreme da rešite problem koji vas duže vreme muči. Pri susretu sa nekim ko vam je simpatičan bićete pričljivi, duhoviti, zanimljivi.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Teško je da ćete moći da izbegnete nekog ko je uporan da razgovara sa vama. Ovu obavezu već izvesno vreme odlažete. Iznenadićete se jer vam sagovornik prija više nego što ste to očekivali. Inicijativa od strane partnera vam prija.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Ulazite u period kada morate više da povedete pažnju kako nastupate prema drugima. Ako se budete ponašali prepotentno, naići ćete na otpor od strane okoline ili primedbu od strane nadređenog. Voljena osoba vam nešto može zameriti.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Jedan dan propustite da nešto odradite – već sledeći vam se to obije o glavu. No, nije samo to problematika. Danas vas baš ništa neće hteti – mobilni telefon I kompjuter mogu odbijati poslušnost a više je nego sigurno da ćete se izgubiti u papirologiji.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Hitro, burno, užurbano. A vi ćete se u svemu ovome snalaziti kao riba u vodi. Komunikacija vam je danas najjače oružje, pa bi bilo dobro iskoristiti ovo na razgovore koji su vam bitni bilo da su oni poslovne ili emotivne prirode.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Ako ste mislili da vam je jučerašnji dan bio naporan, onda se spremite za ovaj. Nastavak priče od juče – sukobi sa saradnicima, isterivanje volje. Očigledno je da niko ne želi da popusti. Nema nikakve poente da svoje raspoloženje prenosite na najbliže.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dan podsticajne komunikacije Idogovora. Možete ugovoriti nešto oko čega se već izvesno vreme angažujete. Iskoristite dan da pokrenete sve ono što vas interesuje. Taman je vreme da  sa nekim ko vam je zanimljiv pojačate komunikaciju.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Neko pokušava da utiče na vas, ali vi to nećete dozvoliti. Svesni ste šta I kako radite I nećete prihvatati tuđe sugestije, pogotovo što shvatate da nisu rečene u najboljoj nameri. Niko vas ne može poremetiti kada ste u raspoloženju kao danas.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Neko pokušava da vam protivureči ali vi ne obraćate pažnju na to. Nećete dozvoliti da vam bilo ko pokvari raspoloženje. A ono je danas izuzetno dobro I podsticajno. Neko vam daje naznake da bi voleo malo bolje da vas upozna.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Dobri partnerski odnosi su ono što vam je danas najbitnije. A sve bi trebalo da funkcioniše lako I sa saradnicima, ali I sa emotivnim partnerom. Bićete zadovoljni. U susretu sa voljenom osobom bićete zanimljivi, duhoviti, raspoloženi.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.