dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 10.03.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas ne smete da budete zaboravni. A vaša će pažnja biti rasuta i može se dogoditi da ozbiljnije stvari propustite da uradite. Budite pametni i zapišite. Emotivno – partner danas može posumnjati u vašu iskrenost.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas je pravi trenutak da pokrenete poslovne dogovore. Neke situacije se razvlače i to već počinje da vam ide na živce. Učinite ono što je u vašoj moći. Budite opušteni u kontaktu sa voljenom osobom, unosite nervozu svojim ponašanjem.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Promenljivi ste u poslovnom segmentu, pa drugi mogu misliti da je problem da se na vas oslone. Više ste usmereni na emotivni deo koji vam je danas uglavnom u mislima. Velika želja za avanturom, za dešavanjima, za uživanjem.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Pravo je vreme da neki planovi dođu na realizaciju. Osobe sa kojima radite su spremne da vas podrže i nema razloga da se stvari odugovlače. Sledi vam kontakt sa osobom koja čini da vam zadrhti srce iako se već dugo naziva vašom prošlošću.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Veliki broj obaveza okupiraće vas tokom dana. Naravno da postoji način da izađete iz svega ovoga, ali bi bilo dobro da pokušate da angažujete i nekog od kolega da vam pomogne. Imaćete malo vremena da se posvetite emotivnom partneru.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Propustićete dobre prilike, ako budete previše oklevali u nekim situacijama. Radite stvari na najbolji način pa nema potrebe da se ustručavate da pokažete to i drugima. Privukao vam je pažnju neko ko je jako sličan vama.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Problemi u poslovnom okruženju neće se direktno odraziti na vas, osim kroz povećanje količine obaveza. Malo je verovatno da će drugi biti u prilici da vam pomognu. Velike želje u emotivnom delu, ali samo delimična realizacija.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Vi možda imate dovoljno energije ali neke stvari ne možete pokrenuti na silu. Morate sačekati da realizacija dođe na dnevni red, ali ćete biti iznervirani što se to ne može dogoditi sada. Povremene žaoke ljubomore se mogu javiti, ali bez razloga.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Potrebna vam je intervencija ili prisustvo osobe koja će pomoći da se dešavanja u poslovnom segmentu pokrenu. Sve se može srediti brže nego što mislite. U odnosu sa emotivnim partnerom danas ste napeti, sumnjičavi i podozrivi.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Čini vam se da prave informacije ili potvrda nekih dešavanja dolaze u poslednjem trenutku. Imaćete dovoljno vremena da pokrenete priču koja vam je bitna. Održavajte komunikaciju sa nekim ko vam je simpatičan i šarmantan.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Neko od bliskih kolega vas stalno ometa primedbama i žalbama. Ne opterećujte se, okrenite se onim poslovima koje morate završiti i posvetite se dnevnim obavezama. Izbegavajte ljude koji vam unose nemir. Čak i ako je to partner.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Bićete uznemireni zbog neke lične ili porodične problematike i to vas može ometati u obavljanju svakodnevnih obaveza i činiti vas sklonim greškama. Samo polako. Voljena osoba vas je nečim onespokojila i uznemirila.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.