dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 10.03.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Nemojte danas biti iznenađeni velikim promenama raspoloženja i unutrašnjim pritiskom. Čas ćete biti odlično, čas jako nervozni. Ne budite neprijatni prema ljudima sa kojima radite, ali ni prema emotivnom partneru. Može doći do rasprava.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas su mogući nesporazumi sa poslovnim partnerima i saradnicima, iako realno gledano – nema pravog razloga za to.  Moguće je da će vas neko od prijatelja razočarati ili iznervirati svojim postupcima. Nestabilnost postoji i u emotivnom sektoru.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Očekujte tokom dana pritisak na poslu, i kontakt sa osobama sa kojima ćete se teško razumevati i praviti dogovore. Nećete funkcionisati najbolje ni u emotivnim relacijama. Iako se zaista trudite, voljena osoba se ponaša previše isključivo i dominantno.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas ćete imati nešto lošiju komunikaciju sa svima, a moguće je i da ćete morati da odustanete od nekih planova. Više vas zanima emotivni segment – odnos sa jednom osobom se prilično « zahuktao » i strast vas je u potpunosti obuzela.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Današnji dan vam može doneti neprijatnosti, razmimoilaženje sa onima sa kojima radite, i loš kontakt sa nadređenima. U emotivnom segmentu nerazumevanje sa voljenom osobom, a ako ste u braku – porodični problemi isplivavaju na površinu.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ovaj dan može doneti nesklad u poslovnom sektoru, ali i u komunikaciji sa onima sa kojima je potrebno da ostvarite jači kontakt. Može doći do neplaniranog odustajanja poslovnog saradnika od dogovora. Sa voljenom osobom bolje fukcionišete.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Možete imati neprijatnosti na poslu, ali ćete se i vi lično osećati dosta loše i iscrpljeno. Nikako da stignu vesti koje očekujete. U emotivnim relacijama ipak nešto bolja komunikacija sa partnerom, mada je to daleko od onoga čemu se vi nadate.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Vrlo intenzivno ponašanje i isključivost. Vodite računa kakve poteze povlačite, nemojte se kasnije kajati zbog ishitrenosti. Iscrpljuje vas to što sa voljenom osobom nikako ne uspevate da nađete « pravu meru » i dobar dogovor.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Par neprijatnih situacija sa sagovornicima, jer ćete biti suviše energični i nervozni. Ne dozvolite da nesigurnosti upravljaju vašim postupcima. Možete napraviti i problem u komunikaciji sa voljenom osobom, na svu sreću – brzo i lako rešiv.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Osećaćete veliki unutrašnji pritisak i tenziju, pa vodite računa da održite sklad i u poslovnim, ali i u emotivnim relacijama. Sitni pomaci na bolje sa voljenom osobom nisu ono što vas trenutno zadovoljava – što više presirate, manje ćete dobiti.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas budite oprezni kada je finansijski segment u pitanju, jer su mogući gubici. Neke pare vam se očas posla mogu izmaknuti iz ruku. U emotivnim odnosima kao da nikako ne uspevate da prevladate blokadu između vas i voljene osobe.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Očekujte promene raspoloženja i sigurno je da ćete reagovati za sitnicu i biti previše osetljivi.  U emotivnim relacijama danas se možete osećati nesigurno, neispunjeno. Postoji veliko nezadovoljstvo. Loša komunikacija sa partnerom.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

SUPER RECEPT ZA KEKS
Prethodni artikal
VESELI KEKS

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.