dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 10.04.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas sa kolegama možete pokrenuti pitanja ili obaveze koje su ostale nezavršene u prethodnom periodu. Usmerite se na sve ono što se vezuje za dogovore, za papire, za arhiviranje dokumenata. Odnos sa voljenom osobom vam danas ne daje nikakav poseban podsticaj.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

U kolegijalnim odnosima može biti trzavica. Da se ne lažemo – vi ćete jednim delom biti krivi za trenutnu situaciju, i to najviše zbog svoje tvrdoglavosti i ubeđenosti da ste potpuno u pravu. Preispitajte neke svoje stavove. U odnos sa voljenom osobom nemojte prenositi nervozu koju osećate.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas zaista imate posla preko glave, a situacije koje non stop „iskaču“ su prilično komplikovane i zahtevne. Trudite se da strpljivo dođete do pravih rešenja. Spremni ste da se po nekim pitanjima više otvorite emotivnom partneru. Trenutno vas najviše interesuje kompromis i stabilnost.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas je potrebno malo strpljenja da biste u nekim razgovorima sa poslovnim saradnicima došli do rešenja. Ne odustajte ako na početku sve krene bezveze ili ako bude izgledalo da nema dogovora. Danas je dobar momenta da se pokrenete prema osobi na koju intenzivno mislite.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Trebali biste da iskoristite ovaj dan I da se ozbiljnije posvetite pitanjima koja su za sada u nekoj formi zastoja. Moguć je priliv manje sume. Skladna komunikacija sa voljenom osobom. Nemojte dozvoliti da vas neke sitnice nerviraju.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas ćete pokušavati da budete na deset strana odjednom. Kako će to na kraju ispasti, to je već veliko pitanje, mada mi izgleda da ćete malo toga uspeti da završite. Pokušajte da se bolje organizujete. Osećate da ste bliskiji voljenoj osobi. Neke barijere između vas dvoje su nestale.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Moraćete danas da promenite svoj pristup nekim osobama jer je teško da ćete uspeti da napravite dogovor. Neko vam postavlja suviše velike zahteve, vi pokušavate da ostvarite kompromis, ali to ne funkcioniše. U emotivnom segmentu – previše se opterećujete nekim situacijama sa partnerom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Imate više nego jaku podršku osoba u svom poslovnom okruženju I danas biste mogli da pokušate da napravite konkretniji pomak u situacijama koje su vam bitne. Nemojte previše čekati. Više vam prija kontakt sa prijateljima, jer vas voljena osoba opterećuje svojim postupcima.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Neke osobe na koje ste računali danas vas mogu ostaviti na cedilu. Vodite računa kome dajete svoje poverenje. Ograničenost kratkim rokovima vas tera na veliku žurbu. U emotivnom segmentu – partner se zainatio po nekim pitanjima. Ipak, možete ostvariti kompromis ukoliko se potrudite.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Zatvrdoglavili ste se i nemate nameru da odustanete od svojih stavova ili od pitanja koja ste pokrenuli. Primedbe drugih sada se samo odbijaju od vas. U emotivnom segmentu – momenat je da saslušate šta voljena osoba ima da vam kaže.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Više ćete se danas usmeriti na svoje privatne obaveze, a vreme provedeno na poslu će vam uglavnom proći u obavljanju nekih standardnih, dnevnih obaveza. U emotivnom segmentu – smatrate da se partner neprimereno ponaša ili da suviše insistira na nekim svojim stavovima.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Uz velike napore i mnogo strpljenja uspevate da ostvarite zadovoljavajuću komunikaciju sa onima sa kojima radite ili da pokrenete jedan poslovni dogovor. U emotivnom segmentu – postoje velike šanse da sa voljenom osobom danas razgovarate o nekim stvarima koje su vam bitne.

Izvor : link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

            link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Prethodni artikal
PRŽENICE SA KAJMAKOM

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 12.11.2020.