dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 10.05.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ako već idete u neku šetnju, druženje, izlazak – nemojte se opterećivati nebitnim sitnicama. Na prvom mestu bi trebalo da vam bude da se opustite i rasteretite, jer ste previše dugo “stisnuti” . Gledajte na život sa neke malo lepše i vedrije strane.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju planova I vi biste da ga maksimalno iskoristite. U suštini – hoćete na jedno dvanaest strana odjednom, ako je to ikako moguće. U svakom slučaju, raspoloženje vam je više nego dobro i šta god da odlučite i gde god da odete, provešćete se odlično.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Nemate ama baš nikakvog razloga da upadate u neka razmišljanja i da se povučete u sebe. Umesto toga – budite u kontaktu sa prijateljima, koji vam itekako mogu ulepšati ovaj dan. Potrebno vam je da budete okruženi ljudima koji vas vole i cene.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas je jako naglašeno vaše polje javnosti, kontakata sa drugima. Bilo bi dobro da posvetite vreme onima sa kojima se niste videli duže vreme, da obnovite komunikaciju i drugarstvo. Kontakti sa suprotnim polom se mogu pokazati kao vrlo inspirativni. Dobro raspoloženje.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas ćete želeti da provedete veći deo vremena van kuće, ali vas kontakti sa porodicom i neke obaveze koje imate prema njima mogu delimično zakočiti. Ipak, jedan deo dana izdvojte za  kontakt sa ljudima koji vam donose veliko raspoloženje i zadovoljstvo.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Energija ovog dana vam u potpunosti odgovara, čini da ste raspoloženi za kontakt sa drugima, ali i da ste puni planova i ideja kako da provedete slobodno vreme. Najbolje ćete se osećati ako makar deo vremena provedete van kuće. Flertovanje, dobro raspoloženje.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Osećate veliku želju da napravite neke značajne promene u svojim porodičnim relacijama i pokušaćete da poboljšate situaciju i ispravite eventualne greške i propuste prema ljudima koje volite. Odlično raspoloženje, entuzijazam, duhovitost.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Naglašeno polje pokreta, komunikacije, dogovora danas će baciti fokus na ljude koje volite. Spremni ste da im se posvetite, pa čak i da neke svoje obaveze gurnete na stranu, da biste proveli više vremena sa njima. Mogućnost za izlazak ili intenzivan kontakt sa voljenom osobom ili simpatijom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ne morate baš i danas razmišljati o obavezama koje niste završili. Bolje je da se okrenete svojim prijateljima koji nestrpljivo očekuju da vas vide. Neophodno je da se promrdate – izađite sa društvom. Odlično ćete se provesti. Dan se još može pokazati kao dobar za vas.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Jarčevi danas žele da uživaju. Jednostavno, nećete da razmišljate o ozbiljnim stvarima, o problemima, o teškoćama….želite da budete u dobrom društvu, okruženi nekim veselim i nasmejanim licima. A o svemu onome što vas opterećuje, razmišljaćete drugi put…

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Vodolije danas mogu biti u velikom iskušenju da se zavuku u kuću i da ne maknu odatle. Ovo dolazi u obzir jedino ako imate nameru da pozovete neke drage osobe da vam se pridruže. Nemojte biti sami, potrebno vam je da budete okruženi ljudima.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Na koju ćete vi tačno stranu od tih pet koje ste isplanirali, to ćete tek videti. U nekom momentu ćete shvatiti da su vaši planovi za ovaj dan bili previše ambiciozni i da ne postoji šansa da ostvarite sve. Moraćete drugačije da se organizujete.

Izvor : link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

            link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 01.06.2020.