dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 10.05.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ljudi sa kojima dolazite u kontakt se ponašaju nepredvidivo. Sa više truda možete ostvariti zadovoljavajuću komunikaciju i napraviti dogovor. U mogućnosti ste da ostvarite jači kontakt sa osobom koja vas interesuje.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Nervozni ste jer u poslovnom segmentu sve ide bržim tempom od očekivanog, pa vam je teško da se snađete u lavini dešavanja. Ne razumete se sa voljenom osobom, sitnice kvare vaš odnos, mogućnost nesporazuma.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Ubeđeni ste da ste u pravu po jednom pitanju i nikako vam ne odgovara što pojedinci pokušavaju da vam nametnu svoj način razmišljanja. Ne dopada vam se što voljena osoba potencira na stvarima za koje vi smatrate da su nebitne.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Jedna osoba u poslovnom okruženju insistira da radite potpuno drugačije od onoga što ste vi isplanirali. Moguće je da ćete se povući iz sukoba i nevoljno pristati. Danas je potreban kompromis u odnosu sa emotivnim partnerom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Jedna ponuda je vredna vašeg razmatranja. Moguće je da ćete ipak pitati za savet osobu u koju imate poverenja. U sebi se ne slažete sa nečim što dolazi od strane voljene osobe, ali pošto niste spremni na raspravu, radije se povlačite.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ispunjen obavezama dan, a moguće je da vučete umor i iz prethodnog perioda. Nemojte preterivati. Emotivni partner će vam prebaciti da nemate dovoljno vremena za njega. Umesto da popustite, verovatno ćete se inatiti.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Sa jednim poslovnim saradnikom danas ne možete da nađete zajednički jezik.  Smatrate da je druga strana preterano zahtevna. Pokušavate da emotivnom partneru skrenete pažnju na njegove postupke, ali ne nailazite na razumevanje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Do vas dolazi ponuda koja vam je zanimljiva, ali ne znate gde da je uglavite u svoj prenatrpan raspored. U emotivnim relacijama, Škorpije danas idu na dve strane…održavate kontakt sa više osoba. U raspoloženju ste za flert.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Previše se opterećujete stvarima koje ne možete promeniti, a verovatno su u pitanju i poslovni, ali i porodični odnosi. Posvetite se obavezama da ne biste napravili grešku. Emotivni partner je zahtevan a vi niste voljni za objašnjavanja.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

U prvom delu dana vam je potrebna velika koncentracija, jer lako možete u nekim stvarima pogrešiti. Ne funkcionišite automatski. Ne sviđa vam se što se osoba koja vam se dopada na neki način povlači iz komunikacije.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Čini vam se da se neke situacije razvlače bez pravog razloga. Svesni ste da se očekuje da vi priteknete u pomoć i ponesete deo tereta, ali se pravite da ne primećujete. Ne možete da sakrijete nezadovoljstvo ponašanjima voljene osobe.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Svesni ste da je malo potrebno da biste neke stvari rešili, ali trenutno nemate podsticaj da se angažujete. Nemojte statičnošću propuštati prilike. Emotivni partner pokušava da pokaže razumevanje jer vidi da ste nervozni, ali vas to iritira.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.