dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 10.06.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Malo ste izašli iz najnapetijih situacija, ali i dalje ste u fazi kada je potrebno da budete posebno promišljeni po pitanju odluka u poslovnom segmentu. U emotivnim vezama takođe neusaglašenost i neki nemir koji potresa vaš odnos.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Drago vam je što su neke situacije razrešene, na ovaj ili onaj način i sada možete ponovo da se posvetite redovnim obavezama. Situacija se smiruje, makar naizgled. U emotivnim relacijama bolje funkcionišete sa voljenom osobom.  

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dosta ozbiljno možete shvatiti neke situacije u poslovnom segmentu i na pravi način se postaviti. Izvesno je rešavanje problematike, a stoji mogućnost i povoljnih informacija. Ostvarujete komunikaciju sa simpatijom. Dogovor oko susreta.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Teško je da ćete uspeti da završite ono što ste planirali. Za tako nešto potrebno vam je mnogo organizacije i fokusiranosti, a pitanje je da li sada možete funkcionisati na taj način. Okolnosti vam ne idu na ruku kada je susret sa osobom koja vas privlači u pitanju…

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Fokusirajte se na detalje u dogovorima, na sitnice u poslovnom segmentu. Ako već ne možete završiti velike stvari, onda makar završavajte male! Komunikacija sa emotivnim partnerom funkcioniše, ali daleko je to od zadovoljstva i povezanosti.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dosta toga će vam danas ići na ruku i pored komplikovanih situacija u poslovnom segmentu. Vi nalazite dovoljno smirenosti i stabilnosti u sebi da sve regulišete. Sa voljenom osobom imate zadovoljavajuću komunikaciju i korektan odnos.  

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Situacije u poslovnom segmentu čas teku bez problema, čas se vi nervirate zbog otežavajućih okolnosti koje se pojavljuju niotkuda. Da biste imali zadovoljavajuću komunikaciju sa partnerom, moraćete da „spustite loptu“ i pristanete na kompromis.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Iako dosta toga ne ide onako kako ste vi zamislili, uspevate da izvučete najbolje iz trenutnih situacija. Priliv koji ste duže očekivali konačno stiže. Svesni ste da se neko trudi oko vas, ali trenutno ne pokazujete nameru da mu iole olakšate situaciju.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Konačno ste dobili sve informacije koje su vam potrebne da biste nastavili dalje sa realizacijom dogovora ili projekta. Solidan i ispunjen dan je pred vama. Svojim ponašanjem možete dosta uticati na situaciju u odnosu sa voljenom osobom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas imate pravu meru u svemu što radite i u suštini je ovo najbolji trenutak za pokretanje u poslovnom segmentu. Danas ostvarite kontakte sa saradnicima koji su vam važni ili od kojih mnogo očekujete. Situacija sa partnerom se malo smirila.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Mirni ste, staloženi, pribrani. Sve znate šta morate uraditi i trudićete se da sve ono što je u vašoj moći i pod vašom kontrolom funkcioniše kako treba. Danas može doći do zanimljivog kontakta sa osobom sa kojom imate razliku u godinama.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Našli ste mir i stabilnost u sebi i danas možete dosta toga pozitivnog uraditi u poslovnom segmentu. Za ono za šta niste sigurni – poslušajte svoju intuiciju i unutrašnji glas. Emotivna situacija je stabilna i to vam dodatno popravlja raspoloženje.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 05.04.2021.