dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 10.06.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Neke opterećujuće situacije mogu biti završene na pravi način. Brzo razmišljate i imate inicijativu onda kada je to potrebno. Dan je odličan i za one koji su zauzeti, ali i za slobodne. Vreme kada se možete dobro provesti i zabaviti.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Ljudi koji su vam poslovno važni danas će na pozitivan način reagovati na vaše predloge i inicijativu. Lako je doći do dogovora. Neki lepi, sitni znaci pažnje prema voljenoj osobi ponekad mogu ostaviti veći efekat nego sto izjava ljubavi.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas ste inspirisani i motivisani pa možete dosta toga pozitivnog uraditi. Samo je problem preokupiranost obavezama, jer umete da preuzmete više nego što možete obaviti. Neko vam pokazuje inicijativu i zainteresovanost.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Velika angažovanost i ambiciozni planovi stoje tokom ovog dana, a dosta od toga možete i ostvariti. Odličan dan da otvorite sebi neke nove prilike za posao, ali i za materijalnu dobit. Uspevate da se uskladite sa voljenom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Profesionalizam, angažovanost, velika inicijativa – svi će danas primetiti koliko ste aktivno uzeli učešće po svim pitanjima. Aktiviraćete se i po pitanjima ljubavi, naročito slobodni. Zanimljiva poznanstva, a kod nekih – okrenutost prošlosti.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Današnji trud i zalaganje su veliki, ali ipak je obaveza previše za vas. Moguće je da nećete uspeti da odradite neke stvari koje su vam bitne. Ne žurite previše, mogućnost grešaka. Budite otvoreni i recite partneru šta mu zamerate.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Nadređena osoba je pozitivno odgovorila na vaš predlog ili inicijativu, tako da su vam otvoreni putevi da realizujete planove. Postavite se kao inicijator i u emotivnom segmentu – ne čekajte da neko priđe vama, pokažite jasno šta želite.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Sve ono vezano za posao i planove će biti prioritet i u tome ćete biti uspešni. Možete biti zadovoljni onim što ste postigli i ostatak dana posvetite odmoru ili kontaktu sa dragim ljudima. U drugom delu dana će vas prijatno iznenaditi nečija inicijativa.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ako su svi prethodni dani bili promenljivi, danas je trenutak da se angažujete, jer je sve na vašoj strani. Sa velikom lakoćom ćete završiti ono što danima vučete i razvlačite. Susret sa voljenom osobom će samo dodatno začiniti ovaj dan.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Pozitivna energija i lako odvijanje onoga što ste zamislili. Premoreni ste, ali uspevate da na vreme završite sve. Radujete se susretu sa emotivnim partnerom ili dogovoru sa osobom koja vam je već duže vreme često u mislima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Ni sami ne možete da verujete koliko su se okolnosti, preko noći, promenile. Ono što niste nikako uspevali da pokrenete, danas se odvija samo od sebe. Komunikacija sa partnerom je odlična, lako dolazite do dogovora i planova.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Iskoristite ovaj dan i njegovu energiju da završite sve ono što vam je od značaja. Povremeno komunikacija sa voljenom osobom „klacka“ ali ste ipak zadovoljni jer funkcionišete bolje nego u prethodnim danima.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.