dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 10.06.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Situacije na poslu vas teraju da žurite, ali danas važi ono – što veća žurba, to manji rezultati. Shvatićete u nekom trenutku da je bolje da se opustite I pustite da sve ide svojim tokom. Partner vas može « smoriti » pridikama ili zahtevima.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dosadni ljudi, dosadne obaveze – ništa vam danas ne daje podsticaj, pa ćete uglavnom odrađivati svoje zadatke preko volje. Zeljni ste da vam partner pokaže više emocija, ali on je trenutno suviše statičan i neaktivan. Moguća povremena tenzija.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Pri završetku ste zahtevnih obaveza i osećate da ste na izmaku snaga. Nadate se da ćete uspeti da tokom dana ovo privedete kraju. Imate inicijativu u odnosu sa osobom koja vam se dopada, ali ona ne reaguje na onaj način na koji ste očekivali.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Obaveze vam dosta teško padaju, nemate ni opušten kontakt i odnos sa saradnicima. Najviše će vam odgovarati da se povučete i malo samujete. Teško vam je da prevaziđete statičnost koja se uvukla u odnos sa voljenom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Prva polovina dana –sve će vam padati teško, nećete biti u fazonu za posao, a sa kim god budete došli u kontakt – smoriće vas. Zato drugi deo dana bolje iskoristite najpre za neku emotivnu « akciju » – na primer – pozovite osobu koja vam se dopada.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Poslovni saradnici vam svojim postupcima samo unose zabunu – možda je bolje da se oslonite na sebe, a da savete drugih u potpunosti iskulirate. Prema voljenoj osobi nemojte biti kritički raspoloženi, naročito tokom prvog dela dana.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Nešto što ste želeli da pokrenete je propalo i vi možete početi da sumnjate u sebe i svoje sposobnosti. Zaboravite ovo, sutra je novi dan. I nove mogućnosti. Sporo se pokrećete prema nekome ko vam se dopada – pitanje je da li je ova osoba uopšte svesna da vas zanima.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Vesti koje budete čuli tokom prepodnevnih sati definitivno vam ne idu na ruku i neće vam se dopasti. No, to ne znači da treba odustati od onoga što želite da pokrenete. U emotivnom segmentu – ništa posebno. Ono što želite vam izmiče iz ruku.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Svesni ste da biste trebali da pokrenete jednu poslovnu priču ili da se aktivirate prema saradniku, ali iz nekog razloga odugovlačite početak. Pokušajte da se opustite I uradite ono što znate da je bitno za vas. U emotivnom segmentu – poziv za druženje ili izlazak.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Želeli biste da nekom predstavite svoje ideje ili predloge, ali kao da ćete izabrati pogrešan momenat ili ćete imati samo malo vremena za razgovor. Biće još prilika. U emotivnim relacijama – mirno popodne sa voljenom osobom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Neke situacije sa poslovnim saradnicima vam teško padaju, ali se trudite da “izgurate” ono na šta ste se obavezali. Imaćete problema da se danas usaglasite sa onima sa kojima dolazite u kontakt. U emotivnom segmentu – imate inicijativu prema osobi koja vas privlači.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Prepodne je zamorno – možda nemate prevelikih obaveza, ali vi lično niste u nekom “fazonu” I prilično će vam teško padati sve ono što morate obaviti. Biće bolje tokom popodnevnih I večernjih sati. Prihvatite poziv od strane kolege, opustite se malo posle posla..

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: facebook.com/olgasavicastrolog

Link ka blogu: venerasapapilotnom.com

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.