The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu astrološku prognozu za danas.Šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ovaj dan će biti obeležen brzinom I nervozom, ali otvoren u potpunosti za uspeh, naročito ako očekujete neki bitan poziv ili kontakt sa saradnicima. Neke prilike će se otvoriti pred vama. Emotivna uzburkanost – moguće je da ćete dobiti poziv od nekoga iz emotivne prošlosti.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas burno na poslu. Neka napetost među saradnicima, kolegama, moguće je da vi nećete biti direktno uključeni, ali ćete svemu ovome prisustvovati. Zadržite svoju smirenost i prisebnost. Ne analizirajte previše osobu koja vam se dopada, ili želite nastavak komunikacije ili ne...

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

U poslovnom segmentu ste danas kao osica, napadate i ubadate rečima na sve strane, i to pogađate baš tamo gde boli. Ovo lako može otići u svađu sa saradnicima, a to ne želite. Emotivni partner će sa vama teško danas izaći na kraj, biće mu potrebno mnogo strpljivosti.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Jedan od kolega se konačno udostojio da vam pomogne po pitanju nekih obaveza, i to onda kada je postalo evidentno da ne možete nikako završiti na vreme ono što ste preuzeli na sebe. Poslovno naporan, ali emotivno dobar dan, kada trebate biti otvoreni prema partneru i reći šta vam smeta.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Sve ono što ste planirali za danas će odmah od ranih jutarnjih časova doći na preispitivanje. Neke neočekivane situacije sada vam kvare sve dogovore. Ukoliko možete, uklopite se, ukoliko ne – bolje ostavite za drugi dan. Emotivno ste danas statični i niste baš raspoloženi za partnera.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Nervoza će biti prisutna u prepodnevnim satima, već posle toga ulazite u fazu kada će situacije krenuti da se rešavaju većom brzinom. Jaka pozitivna energija je naglašena u emotivnim odnosima i potrudićete se da provedete neke lepe trenutke sa voljenom osobom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

I kod vas u prepodnevnim satima stoji nervoza, moguće čak i blaža rasprava sa nadređenom osobom. Ne inatite se, pokušajte da budete taktičniji. U vrlo ste podsticajnom i strasnom raspoloženju i jedva ćete čekati na susret sa emotivnim partnerom. Mogućnosti i za tajni susret.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Jak kontakt sa nekim ko vam je poslovno važan, moguće je da je osoba iz drugog grada ili čak inostranstva u pitanju. Danas se prisećate emotivne prošlosti i možda nećete odoleti iskušenju da tu osobu i kontaktirate, onako bez razloga, čisto da se podsetite zajedno nekih lepih trenutaka.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Naporan dan, mada generalno gledano – nećete proći loše. Neke situacije sa kolegama će brzo buknuti, ali se brzo i smiriti. Danas je bitno da budete taktični u kontaktu sa voljenom osobom, jer je lako možete nenamerno isprovocirati. Vrlo dobro znate koje su joj slabe tačke, zato ne čačkajte po njima....

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Promenljiva dešavanja u poslovnom segmentu. Red dobrih, red loših informacija. Neke poslovne prilike se mogu otvoriti pred vama, ali nećete biti sigurni da li da se uključujete u sve ovo ili ne. Bolja je situacija u ljubavnim odnosima, mada vas partner može prilično nezgodno „čačnuti“ nekim rečima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Poslovni partner danas ima ponudu koju ćete teško odbiti, mada to znači da ćete dodatno natovariti neke obaveze sebi na vrat. Sa emotivnim partnerom je danas odlična komunikacija i možda biste na dnevni red mogli da iznesete neka pitanja koja su vam bitna.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Nervoza u prepodnevnim satima na poslu, ali ćete zato uspeti da na brzinu odradite neke obaveze koje za danas niste ni planirali. Danas može biti lepih iznenađenja u ljubavnoj sferi. Mogućnost novog poznanstva ili jače komunikacije sa osobom koju ste od skora upoznali.

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: