dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 10.07.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu I otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Iako vam smetaju neki postupci od strane kolega, jer smatrate da ih niste zaslužili, nemate niti vremena niti želje da se uplićete u objašnjavanja. Vaši prioriteti su vam na pameti I usmerite se samo na ono što je vama bitno. Danas možete dobiti poruku ili poziv od osobe koja vam je ranije bila jako emotivno važna.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Iako ćete funkcionisati sasvim normalno što se redovnih obaveza tiče, u mislima baš I niste prisutni. Sve ono vezano za emocije I ljubavni život vam se vrti po glavi. Možete razmišljati o jednoj osobi koju ste od skora upoznali I kovati planove kako da joj pristupite.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Privatni poslovi I lične obaveze su ono što vas preokupira. I vi ćete biti skloni da redovne poslovne obaveze stavljate u drugi plan, ali obzirom da imate stabilnu situaciju na poslu, ovo ne bi trebalo da se odrazi ni na jedan nepovoljan način. Delujete vrlo sigurno u kontaktu sa simpatijom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Velike želje, veliki planovi, mnogo obaveza….a tako malo vremena u jednom danu da se sve postigne I završi. Iako ste vrlo odlučni da date sve od sebe, mislim da će vam biti potrebno I malo pomoći od kolega ili ljudi koji su vam bliski. U odnosu sa emotivnim partnerom ste razgovorljivi I duhoviti.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Imate neke svoje sumnje u vezi kolega ili poslovnih saradnika, ali za sada još uvek ne želite to da iznosite na dnevni red. Sačekaćete da dođe pravi trenutak za tako nešto, I usput proveriti informacije koje ste dobili. Emotivnom partneru možete delovati tajanstveno I misteriozno.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas ste dosta stabilni, sigurni u sebe I u ono što radite. U komunikaciji ćete se ponašati sa puno samopouzdanja I malo je verovatno da ne možete napraviti dogovor sa saradnicima. Na isti način ćete funkcionisati I u emotivnim relacijama.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Niste sigurni da li možete da se oslonite na kolegu, iako se više puta pokazao kao pouzdan I stabilan. Nekako biste više voleli da do uspeha stignete zahvaljujući svojim snagama. U emotivnom segmentu ste danas preosetljivi I može se lako dogoditi da sumnjate u sve što vam partner saopšti.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Dobra komunikacija sa prijateljima, lepe saradnje I neki zanimljivi susreti obeležiće današnji dan. Jasno vam je da su neke vaše ideje lepo prihvaćene I da što se planiranog tiče, idete ka realizaciji. Jako će vam nedostajati emotivni partner I želećete da mu poklonite punu pažnju tokom popodneva..

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Podrška od strane nadređenih vam je veoma bitna, jer se spremate da predložite nešto za šta se nadate da će biti usvojeno. Ovo može biti vezano baš samo za poslovni segment, ali ne bi me iznenadilo I da pokrenete pitanje povećanja vaših finansijskih priliva. Emotivno – maštate o simpatiji.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas će vam sve mnogo lakše ići od ruke, a vaši planovi I namere se ostvaruju bez velikih prepreka. Dnevna rutina funkcioniše odlično I možete da se donekle opustite. Ovo raspoloženje će vas držati I u kontaktu sa simpatijom ili voljenom osobom. Lepo provedeno popodne.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Juče ste kukali zbog troškova, danas se radujete zbog priliva. Obično to tako bude, jedan dan loše, drugi dobro. Vidite da nije bilo razloga za toliko vaše neraspoloženje u jutarnjim satima, jer se sve odvija baš onako kako treba. Emotivni partner ima zanimljive ideje za izlazak I provod.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Stalo vam je da vas drugi priznaju I cene I to I dobijate. Osećate se dobro I podstaknuto da se više aktivirate. Ne smetaju vam peckanja od strane emotivnog partnera jer ste svesni da se šali. Jedva čekate da završite sa poslom I da možete da se posvetite voljenoj osobi.

Izvor :link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 06.10.2020.