The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu astrološku prognozu za danas.Šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas je potreban ozbiljan razgovor sa kolegama ili poslovnim saradnicima, da biste izvukli maksimum mogućnosti. Mnoštvo prilika I dobro raspoloženje. Mogućnost neočekivanog finansijskog priliva. Dan odličan za izlazak i nova poznanstva, možete osvojiti nekoga na prečac.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Vaše raspoloženje je neuporedivo bolje. Svesni ste da imate još mnogo obaveza i nezavršenih poslova ispred sebe, ali imate više nego dovoljno elana da biste ovo i priveli kraju. Dan je odličan za emotivni susret, pređite preko nekih sitnica i ne pravite dramu bespotrebno.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas je vaš uticaj u poslovnom okruženju neverovatan, i možete promeniti neke situacije za koje ste mislili da ih nikada nećete pomeriti sa mrtve tačke. Moguće je da će vas obaveze vući na više strana, ali uspevate da se snađete u svemu. Neko vam otvoreno pokazuje svoje interesovanje, prihvatite priču.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Možda niste u potpunosti sigurni da li je vreme da pokrećete neke priče i krenete ka ostvarenju svojih planova, ali vremena za čekanje više nemate. Savladajte trenutnu nesigurnost i aktivirajte se – proći ćete bolje nego što mislite. Malo ste posesivniji prema voljenoj osobi, sve zbog straha od gubitka.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Možda nije baš savršeno vreme za rešavanje nekih poslovnih obaveza, ali danas ste vi lično u dobrom raspoloženju, pa je potrebno da se aktivirate. Ako se danas od vas zahteva neka veća odgovornost, dobro razmislite da li možete da se nosite sa time. Mirno popodne i veče sa voljenom osobom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

U dosta ste boljem, ali i stabilnijem raspoloženju, pa će vam biti lako da sredite neke greške i propuste koje ste možda načinili prema saradnicima u prethodnim danima. Bilo bi divno kada biste popodne iskoristili da otvoreno porazgovarate sa voljenom osobom i sredite jednu napetu situaciju.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Poslovno okruženje danas vam donosi velike promene, pa ćete brzo zaboraviti da ste bili nesigurni po nekim pitanjima. Šanse koje vam se ukazuju zaista vrede i ne bi ih trebalo propustiti. Danas su naglašene mogućnosti za flertovanja, za nova poznanstva, čak i za neku neobaveznu avanturu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Našli ste dovoljno mira u sebi i spremni ste da se drugačije postavite u nekim situacijama koje su vam unosile nemir u prethodnim danima. Osećate se odlično i imate stvari pod kontrolom. U susretu sa emotivnim partnerom ponovo pokazujete onaj najbolji deo sebe, raspoloženje i smeh.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Odličan je momenat da napravite neke promene u organizaciji poslovanja i na lakši način završite obaveze koje vas opterećuju. Neki ljudi će pokušavati da vas kritikuju, ali će se to odbijati od vas, ne želite da im posvetite ni malo pažnje. Izađite voljenoj osobi u susret po jednom pitanju.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

U savršenom ste raspoloženju i ponovo imate onaj osećaj da vas čekaju dobre stvari na vašem putu. Možda ovaj optimizam jeste preteran, ali vam je neophodan posle težih situacija iz prethodnih dana. Ljubav danas funkcioniše savršeno. Nova poznanstva mogu vam privući pažnju ukoliko ste usamljeni.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Potrebno vam je malo mira i tišine da biste razmislili i o svojoj situaciji u poslovnom segmentu, ali i da biste doneli odluke. Nemojte se opterećivati, odvojite deo dana i za sve ono vezano za emocije, jer neki dobri momenti čekaju na vas sa voljenom osobom. Usamljeni – pravac u izlazak večeras.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Malo će vam biti problem da organizujete baš sve ono što ste zamislili, ali generalno – dan je pogodan za sređivanje poslovnih situacija i bićete vrlo zadovoljni svojim učiinkom. Potrebno vam je više vremena sa voljenom osobom i nećete odustati od svojih planova za zajedničku večeru ili čak kraći put.

 

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: