dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 10.08.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu I otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Pojačane tenzije i napete situacije kroz posao mogu biti prisutne tokom ovog dana. Za vas je najbolje da pokušate da se ne uključujete u rasprave. Sačekajte da se tenzije smire. Partner vas danas može pomalo izluđivati svojom posesivnošću i potrebom za ljubavlju i pažnjom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Današnji dan donosi vam jaku sposobnost dogovaranja, komunikacije sa poslovnim partnerima i saradnicima. Možete pokrenuti neke zanimljive poslovne priče. Emotivno – napetost u porodičnom segmentu – pokušajte da se više prilagodite onima sa kojima živite.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

 Biće vam teško da danas zadržite svoju smirenost u nekim situacijama u poslovnom segmentu, i jedino mogu da vam preporučim da se potrudite koliko je to u vašoj moći. U vašem okruženju prisutna je nervoza i svadljivi ljudi. Emotivno – partner ne razume vaše promene raspoloženja.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Neke jake poslovne mogućnosti mogu se otvoriti pred vama tokom ovog dana. Ne oklevajte, vredi upustiti se u ove priče. Neki od vas biće zabrinuti zbog finansijskog segmenta ili imati veće troškove. Pokazujete preveliku posesivnost kada je voljena osoba u pitanju.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Smirenost, stabilnost, pravi potezi i odluke obeležiće ovaj dan koji je pred vama. Danas možete doći u kontakt sa značajnim poslovnim saradnicima ili osobama koje imaju veliki uticaj na vašu budućnost u poslovnom segmentu. Emotivno – dan za ozbiljne razgovore sa partnerom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Uporni ste da nešto ostvarite i dobro se snalazite u obavezama. Danas možete lako ispraviti neke greške ili će vam kolega ukazati na sitniji problem sa papirologijom. Sentimentalnost vas može naterati da se odlučite za kontakt sa bivšim emotivnim partnerom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Promene koje se danas dešavaju u poslovnom segmentu samo vam idu na ruku. Takođe, dan kada možete neočekivano dobro zaraditi ili obaviti vrlo povoljnu kupovinu. Emotivno – mnogo razmišljate o nekom i nadate se da ćete se sa ovom osobom videti ili ostvariti komunikaciju vrlo brzo.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Manji problem u poslovnim saradnjama tokom ovog dana. Teško ćete ubediti drugu stranu da greši i možda je bolje prilagoditi se trenutnoj situaciji. U emotivnom segmentu – smatrate da partner previše pokušava da vam kontroliše život. Manje trzavice.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Povećana količina obaveza koje vam donekle kvare planove koje ste pripremili za danas. Ipak, potrebno je da se usmerite na ono što se zahteva od vas, a realizaciju svojih ideja ostavite za neki drugi dan.  Neko vam šalje jake signale da je zainteresovan za vas.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas vam ide jedan bitan razgovor za koji ćete morati dobro da se pripremite. Potrebno je da pokažete samouverenost I samopouzdanje. Odlični momenti za pokretanje važnog dogovora. Bolja komunikacija sa voljenom osobom, a slobodnima stoji jaka mogućnost lepog flertovanja.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Okolnosti u poslovnom segmentu su danas uglavnom na vašoj strani. Kolege vam daju veliku podršku i pomoći će vam ukoliko bude potrebe. U emotivnom segmentu – nešto napetiji odnosi sa voljenom osobom. Potrebno vam je više takta i smirenosti u nastupu.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Odlične šanse da ostvarite značajan poslovni kontakt ili da sa nadređenim pokrenete pitanja koja su vam veoma bitna. Ne ustručavajte se da porazgovarate o onome što vas interesuje. U emotivnom segmentu – mnogo komunikacije sa suprotnim polom. Flertovanje.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 09.07.2020.