dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 10.08.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ne dopadaju vam se neke stvari koje primećujete u svom okruženju ili kod kolega. Čini vam se da nešto kriju od vas. Mislim da ne trebate da reagujete i da je moguće da sve ovo bude vaše predubeđenje. Malo mutno raspoloženje sa voljenom osobom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Zabrinutost zbog dogovora ili projekta koji ne ide onim tokom kojim ste se nadali da će funkcionisati. Ni na emotivnom planu ovo nije savršen dan, muče vas nedoumice, sumnje, posmatrate voljenu osobu i pitate se da li možete i koliko da joj verujete.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Poslove obavljate mehanički, dok ste u mislima u ličnoj ili porodičnoj problematici koja vas zaokuplja. Ne dozvolite sebi da padate, pokušajte da dozvolite da vas jedna osoba animira, ili makar izađite i prošetajte na svežem vazduhu.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas možete dobiti predlog koji će vam u prvom trenutku izgledati fenomenalno. Međutim, kako vi više budete razmišljali o tome, sve više ćete nailaziti na nejasnoće. Ne odlučujte na brzinu, ovo nije vreme za tako nešto. Potrebno je dati sebi vremena.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Lako se oduševljavate tuđim poslovnim predlozima, ali to ne znači da trebate da umanjujete svoju ulogu u svemu ovome. Umesto da prihvatate ono što kažu drugi, iznesite i svoje ideje. Možda danas neće naći put do saradnika, ali je bitno da kažete šta imate.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Imate dobre predloge i ideje ali nisam sigurna da bi one danas mogle zaživeti ili biti prihvaćene. Ovo ne znači da trebate odustati, već samo sačekati bolji trenutak da biste mogli ponovo da ih aktivirate. Nemojte biti razočarani, ovo je trenutni neuspeh.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Muči vas nedoumica i razmišljate o jednom saradniku. Niste sigurni koliko je ova osoba prijateljski nastrojena prema vama i da li postoji neka vrsta konkurencije sa njene strane. Itekako je moguće da ste u pravu, pa vodite računa kakvim informacijama je snabdevate.  

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Smatrate da je malo verovatno da danas možete ostvariti ono što ste planirali. Raspoloženje vam je promenljivo i teško vam je da se fokusirate. Moguće je da je ovo posledica nedoumice ili neraščišćene situacije sa osobom koja vam je draga.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dobijate nejasne instrukcije od strane nadređene osobe koje vas zbunjuju i niste sigurni kako trebate da se postavite. Ne radite ništa na svoju ruku, ali se ne ustručavajte da tražite objašnjenje. Niste raspoloženi za razgovor sa partnerom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Ako budete žurili, više je nego sigurano da ćete pogrešiti. Niste organizovani, koncentracija vam je slaba i bolje je u ovakvim uslovima sesti, razmisliti, pa tek onda delati. Najbitnije je da na kraju dana budete zadovoljni. Intenzivno razmišljate o nekom i pravite planove.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Zabrinutost po materijalnim, finansijskim pitanjima, uglavnom će obeležiti ovaj dan. Troškovi i obaveze su došle na dnevni red i možete biti u razmišljanjima kako da ovo rešite. Možda je bolje pustiti da cela situacija prespava. Sutra je novi dan i možda se rešenje pronađe.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Pokušavate da provalite šta saradnik zaista hoće od vas i kako da se postavite u jednoj situaciji. Najbitnije je da ne žurite i da izanalizirate one informacije koje imate. Emotivni partner vas zbunjuje promenama raspoloženja i u vama se budi nepoverenje.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.