The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Tokom današnjeg dana morate naći balans. S jedne strane situacije vas teraju da žurite, dok ste sa druge svesni da možete napraviti greške u impulsivnosti i ishitrenosti. U odnosu sa emotivnim partnerom pravite dramu bez ikakve potrebe. Saslušajte dobro šta druga strana ima da vam kaže.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Pravi je momenat da se malo ambicioznije uključite u poslovna dešavanja. Neke poslovne šanse se sada mogu otvoriti pred vama i zaista nema potrebe da kočite sebe i budete nesigurni. Dan je odličan da neke situacije, ali i pitanja pokrenete u emotivnom segmentu. Mogućnost novog zanimljivog poznanstva.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Osećate da imate mnogo više energije nego inače. U poslovnom segmentu se sve odvija dosta brzo, povremeno ste nervozni, ali je ovo pozitivna nervoza koja vas tera na pokret. U susretu sa voljenom osobom ili sa nekim ko vam je zanimljiv imate osećaj da vreme prosto leti.  

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Potrebno je da dobro razmislite o svakom svom potezu. Šanse za neka ostvarenja danas postoje, ali ne treba žuriti, već pratiti situaciju i reagovati u pravom momentu. Blagi nesklad u emotivnom segmentu – opterećeni ste razmišljanjima o osobi koja je verovatno daleko od vas.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Bićete dosta zadovoljni energijom i dešavanjima tokom ovog dana. Možda će situacije dosta brzo funkcionisati tokom jutra, ali nema razloga za nervozu – osećaćete se bolje kako vreme bude prolazilo. Dobro vreme za komunikaciju sa nekim ko vam je zanimljiv, ali i za nova poznanstva.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dan je dobar za uspostavljanje komunikacije i dogovore sa poslovnim saradnicima jer lako dolazite do kompromisa i zajedničkog rešenja. Ako bude potrebno – napravite i neki ustupak danas. Voljena osoba traži od vas više vremena, posvećenosti i pažnje. Potrudite se oko nje.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Pri kraju ste sa obavezama i već ste počeli da osećate olakšanje, jer shvatate da ćete sve završiti na vreme. Prihvatite poziv za sastanak od strane poslovnog partnera, jer možete čuti zanimljive vesti ili dobiti dobru poslovnu ponudu. Emotivno se osećate stabilno, sve funkcioniše bez problema.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Imate prilično poslovnih obaveza i od samog početka dana ćete prionuti na posao. Sada vam je prioritet da sve završite na vreme i nećete obraćati pažnju na povremene distrakcije sa strane. Nadate se da će se jedna osoba pokrenuti prema vama, ali vi nemate inicijativu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Kako dan bude odmicao sve više ćete biti zabrinuti zbog jedne poslovne situacije i moguće loše komunikacije sa saradnikom koji vam je važan. Pokušajte da smirite situaciju koliko god da je to u vašoj moći. Nesigurni ste kako da se postavite prema voljenoj osobi, smatrate da su njena ponašanja nezrela.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Sa nestrpljenjem očekujete informacije koje su vam bitne da biste pokrenuli nešto što planirate. Moguće je da će ovo kasniti, ili da će čak biti prolongirano za sutrašnji dan. Nemojte biti razočarani. Jako vam prija komunikacija sa jednom osobom, osećate se opušteno pored nje.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Trošite svoje dragoceno vreme na nerviranje i bakćete se oko situacija koje ne možete promeniti. Ako vidite da vas neki poslovi previše zadržavaju, pokušajte da svoju pažnju usmerite na druge obaveze. Posvetite se ljudima koji su vam bitni, ne nervirajte ih svojim ponašanjem.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Neke informacije stižu ranije nego što ste očekivali i moraćete da se bacite na posao u punoj brzini. Vrlo podsticajan dan je pred vama kada možete pokrenuti dosta situacija u poslovnom segmentu. Danas vas posebno „drma“ potreba za prisustvom bliske osobe, ali je moguće da do susreta neće doći.

 

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: