dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 10.09.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Neko bi danas vaše reči mogao shvatiti pogrešno. Iako vam to nije namera, izgledate nasrtljivo i arogantno u očima drugih. Pokušajte da obuzdate preveliku energiju koja je danas aktivna. Pokušavate da manipulišete voljenom osobom i da je navedete da se prikloni vašim željama.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas širite izuzetnu energiju oko sebe i lako podstičete druge na akciju. Promena je vidljiva svima oko vas. Imate velike planove za ovaj dan i želite i da ih ostvarite. Velika sigurnost i samopouzdanje u kontaktu sa nekim, garancija je za ljubavni uspeh.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Bilo bi dobro danas da pokušate da se prilagodite drugima, jer vas lako mogu doživeti kao konkurenciju. Vaš nastup izaziva nepoverenje ljudi oko vas. Time što ćete pritiskati neku osobu porukama i pozivima na izlazak, ne činite ništa u svoju korist. Morate biti suptilniji.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Iako vam pažnja luta, uspevate da završite obaveze koje imate. Ipak, ovo je previše posla za vas, pa ćete osećati veliku energetsku iscrpljenost. Predlog za vas je da sa voljenom osobom izađete na ručak ili na večeru i da se opustite u nekom relaksirajućem ambijentu.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Vi ste odlično raspoloženi i neće vam smetati čak ni povremena podbadanja kolega, koje u ovom trenutku doživljavate kao u potpunosti nebitne. Pomalo likujete zato što ste uspeli da obavite svoj deo posla pre svih. Slobodnima u večernjim satima izlazak sa društvom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Imate razloga za raspoloženje. Odradili ste veliki deo posla oko jednog dogovora i shvatate da ništa više ne može da pokvari vaše planove po ovom pitanju. Situacija sa voljenom osobom je dosta stabilna . Zadovoljni ste vašim odnosom i provodite lepo i opušteno popodne i veče.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Imaćete danas manjih problema sa najbližim saradnicima. Koliko god se i vi i druga strana trudili, nekako se razmimoilazite i do bilo kakvog dogovora se teško dolazi. Moguće je da je ovo iz razloga vaše okupiranosti emotivnim segmentom. Niste sigurni da li ste ispravno postupili.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Odličan dan za poslovni segment. Neko od vas mnogo očekuje i vi ćete ta očekivanja i opravdati. Potrudićete se da date svoj maksimum u projektima koji su trenutno aktuelni. Ne oklevajte da nekome ko vam je interesantan pokažete punu pažnju. Nema potrebe da čita između redova.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Možda ste suviše meki prema nekim saradnicima i oklevate da razrešite nesporazum koji postoji između vas. Smatrate da je kolega suviše nov u poslu koji obavlja i da neke stvari nije uradio namerno, već iz neznanja ili brzopletosti. Zahtevate da vam voljena osoba posvećuje svoju punu pažnju.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Prosto u nekim trenucima ne možete da poverujete da nižete dan za danom bez ikakve veće poslovne problematike. Kao da se sve namešta u vašu korist. Svesni ste i sami da se odlučujući trenutak primakao u vašem odnosu sa jednom osobom. Spremni ste da nastupite otvoreno.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Potražićete pomoć bliskog prijatelja ili starijeg kolege po pitanju koje vas muči. Ne ustručavajte se, trenutno ne možete sami rešiti situaciju. Voleli biste da vam se na emotivnom planu dese neke lepe stvari, a ustručavate se da pustite jednu osobu u svoj život.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Sumnjate da možete završiti jedan posao na vreme i shvatate da vas sve više napušta energija i volja da se oko toga uopšte i bakćete. Možda vam malo konstruktivne kritike od strane prijatelja podigne moral. Možete biti razočarani ako ste previše očekivali od jednog kratkotrajnog poznanstva.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 15.09.2020.