The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Punom parom ćete prionuti na posao, u velikoj meri spremni da završite sa svim obavezama koje ste u prethodnim danima stavljali na stranu. Veliki elan i podsticaj. Voljena osoba će primetiti da niste preterano raspoloženi za veliko društvo. Više vam odgovara samo njeno prisustvo.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Vreme je da donesete odluku o nastavku dogovora ili saradnje. Neke stvari vam se ne dopadaju i to sada postaje sve jasnije. Razmislite još jednom pre bilo kakvog presecanja. Emotivni partner se ne ponaša uobičajeno i to vam odmah izaziva sumnju. Nemate razloga za zabrinutost.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas ste energični, a neki bi rekli čak da ste suviše navalentni i da previše potencirate na nekim stvarima. Jasno je da želite da uspešno rešite situacije koje su pred vama, ali nemojte preterivati i požurivati druge. U emotivnom segmentu je danas odlična situacija.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Imate osećaj da su vam se neke prilike izmakle iz ruku i možete biti prilično razočarani razvojem situacije. Sačekajte da se sve razjasni, ne razmišljajte unapred. Komunikacija sa voljenom osobom vam danas unosi samo dodatni nemir i neraspoloženje. Smatrate da vas druga strana ne razume.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

U prvom delu dana ćete osetiti jednu formu statičnosti. Na svu sreću pa danas nemate nikakvih izazovnih situacija, jer je teško da biste se izborili sa njima na pravi način. Pravi je trenutak da povučete odlučnije poteze prema osobi koja vam se dopada. Sada je lako možete osvojiti.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Odlično se snalazite u poslovnim dešavanjima. Neko može pokušati da vam sitnim podmetanjima upropasti dan, ali ovo je nešto što uspevate da prevaziđete i lako rešite. Spremni ste da sa više razumevanja pristupite voljenoj osobi, jer ste svesni da joj je potrebna vaša podrška.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Imate osećaj da nemate pravo razumevanje ni od strane kolega ni od strane šefova. Ne budite nestrpljivi po nekim pitanjima, sačekajte pravo vreme za reakciju. U emotivnom delu je naglašena romantičnost i potreba za većim prisustvom partnera kraj vas.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Nekim situacijama danas možete biti iznenađeni, ali za divno čudo – na pozitivan način. Itekako vam prija što vidite da se stvari rešavaju u onom pravcu koji vama odgovara. U emotivnom segmentu imate neke čudne reakcije i partner će biti zbunjen vašim ponašanjima.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Nemojte propustiti da danas završite sa poslovnim obavezama, jer će vam već u narednim danima ovo itekako zasmetati i napraviti problem. Budite angažovani i aktivni. U emotivnom segmentu osećate izvesno zadovoljstvo, ali je to daleko od stabilnosti i posvećenosti koju priželjkujete.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Dosta ste dobro raspoloženi i spremni da se posvetite obavezama. U poslovnom segmentu će vam danas sve ići od ruke lakše nego inače i možete čak priteći kolegama u pomoć kada završite sa onim što ste planirali. U emotivnom delu – zadovoljni ste odnosom sa partnerom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Neraspoloženi ste, iako realno gledano – nemate pravih razloga za to. Muči vas što nikako ne uspevate da se organizujete po nekim pitanjima. Definitivno imate manjak koncentracije. Razumevanje sa emotivnim partnerom je naglašeno. Izbegavaćete bilo šta što može da poremeti trenutni sklad.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Odličan je trenutak da se pokrenete i aktivirate. Danas možete ostvariti prave dogovore i zainteresovati ljude sa kojima dolazite u kontakt. Šta više, u poslovnom segmentu danas možete pokrenuti i zanimljivu komunikaciju sa kolegom ili nekim sa kim poslovno sarađujete.

 

 

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: