dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 10.11.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Prijaju vam reči i podrška od strane saradnika. Možete dobiti predlog o novom poslovnom projektu o kome bi vredelo razmisliti. Ipak, ne žurite sa odlučivanjem. Neko preuzima inicijativu i pokušava da vam pokaže svoju zainteresovanost.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Previše razmišljate I moguće je da ćete propustiti priliku za dogovor. Vodite računa da ne zaboravite na bitne sastanke koje ste ugovorili. Voljenoj osobi prija vaša inicijativa i angažovanost oko nje. Osećate se dobro i to se na vama i vidi.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas imate važan poslovni razgovor. Moguće je da će biti prisutna i osoba koja je posredovala u ovom sastanku. Pažljivo napravite koncept razgovora da ne biste zaboravili bitne činjenice. Ispravite propust prema voljenoj osobi, posvetite joj se.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Potrebna vam je ozbiljna priprema za važan sastanak. Moguće je da će u sve ovo biti uključen i neko od vaših šefova. Potrudite se da ostavite dobar utisak. Za partnera ćete imati vremena samo u kasnim popodnevnim satima.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Pravo je vreme da jednu poslovnu obavezu privedete kraju. Moguće je da će vas drugi ometati, ali ćete ovo rešavati po kratkom postupku. Veliki planovi za izlaske ili za susret u toku popodnevnih sati. Provešćete se bolje nego što ste se nadali.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas uspevate da uklopite lične obaveze sa poslovnim. Doduše, biće vam potrebna velika organizovanost, ali stižete na vreme da sve završite. Zauzete Device danas neka posvete pažnju partneru, jer su lepi i strasni trenuci pred vama.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Usluga od strane kolege će vam pomoći da rešite jednu situaciju u svoju korist. Bićete iznenađeni podrškom koju ste dobili. Komunikacija sa partnerom može biti na granici rasprave, ali ćete je lako preokrenuti u strast, ukoliko se potrudite.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas imate odličnu i komunikaciju, ali i saradnju sa šefovima i osobama od autoriteta. Primećujete da vas ljudi oko vas gledaju na drugačiji način nego do sada i zadovoljni ste postignutim. Danas vam je dan za flertovanje, za laku zabavu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Šta god budete preduzimali, ići će vam od ruke. Nemojte ovo iskoristiti samo u poslovnom segmentu, već napravite i potez prema osobi koja vam se dopada ili se približite emotivnom partneru. Moguće  je i novo poznanstvo.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Neočekivano ćete dobiti finansijski priliv, i to je verovatno novac koji već neko vreme očekujete. U poslovnom segmentu jedan prilično miran i statičan dan. Dobro ste raspoloženi, pa ćete sa ukućanima stvoriti lepu atmosferu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Dan izuzetan za komunikaciju, za dogovore, za ostvarivanje kontakata sa ljudima koji vam mogu biti poslovno važni. Izuzetno ste dobro raspoloženi i možete pokrenuti na akciju i sebe i druge. Moguća je zanimljiva komunikacija sa nekim ko vas privlači.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Neka fina poslovna ponuda može se otvoriti. Biće potrebno da odreagujete na vreme, nemojte odugovlačiti sa razmišljanjima. Oni koji su spremni za malo avanture, neka se aktiviraju, jer  može doći do zanimljivog novog poznanstva.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Recept za riblju čorbu
Prethodni artikal
RIBLJA ČORBA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.