dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 10.11.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Neke opterećujuće situacije mogu biti završene na pravi način. Brzo razmišljate i imate inicijativu onda kada je to potrebno. Dan je odličan i u emotivnom segmentu i za one koji su zauzeti, ali i za slobodne. Vreme kada se možete dobro provesti i zabaviti.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Ljudi koji su vam poslovno važni danas će na pozitivan način reagovati na vaše predloge i inicijativu. Lako je doći do dogovora. Neki lepi, sitni znaci pažnje prema ponekad mogu ostaviti veći efekat nego sto izjava ljubavi. Danas ćete na pravi način pokazati partneru koliko mislite na njega.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas ste inspirisani i imate veliku motivaciju, pa možete dosta toga pozitivnog uraditi. Samo je problem preokupiranost obavezama, jer imate sklonost da preuzmete na sebe više nego što možete obaviti. Osoba koja vam se dopada pokazuje veću inicijativu i zainteresovanost.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Velika angažovanost i ambiciozni planovi, ali ništa nije neostvarljivo. Odličan dan da otvorite sebi neke nove prilike za posao, ali i za materijalnu dobit. Uspevate da se u potpunosti uskladite sa voljenom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Profesionalizam, angažovanost, velika inicijativa – svi će danas primetiti koliko ste aktivno uzeli učešće po svim pitanjima u poslovnom segmentu. Aktiviraćete se i po pitanjima ljubavi, naročito slobodni. Zanimljiva poznanstva, mada će neki osetiti potrebu da kontaktiraju bivšu ljubav.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Današnji trud i zalaganje u poslovnom segmentu su veliki, ali je obaveza previše za vas. Moguće je da nećete uspeti da odradite stvari koje su vam bitne. Ne žurite previše, da ne biste napravili još i neku grešku. Budite otvoreni i recite partneru šta mu zamerate.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Nadređena osoba je pozitivno odgovorila na vaš predlog ili inicijativu, tako da su vam otvoreni putevi da realizujete ono što ste planirali. Postavite se kao inicijator i u emotivnom segmentu – ne čekajte da neko priđe vama, pokažite jasno da želite da ostvarite jaču komunikaciju.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Sve ono vezano za posao i planove će biti vaš prioritet i u tome ćete biti više nego uspešni. Možete biti zadovoljni onim što ste postigli i ostatak dana posvetite svom odmoru ili kontaktu sa dragim ljudima. U drugom delu dana će vas prijatno iznenaditi inicijativa od strane vaše simpatije.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ako su svi prethodni dani u poslovnom segmentu bili promenljivi, danas je trenutak da se angažujete maksimalno, jer je sve na vašoj strani. Sa velikom lakoćom ćete završiti ono što danima vučete i razvlačite. Susret sa voljenom osobom će samo dodatno začiniti dan.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Pozitivna energija i lako odvijanje onoga što ste zamislili. Istina je da ste premoreni, ali uspevate da na vreme završite sve ono na šta ste se obavezali. Radujete se susretu sa emotivnim partnerom ili dogovoru sa osobom koja vam je već duže vreme često u mislima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Ni sami ne možete da verujete koliko su se okolnosti promenile. Ono što niste nikako uspevali da pokrenete, danas se odvija samo od sebe. Komunikacija sa partnerom je odlična, lako dolazite do dogovora i planova za popodnevne i večernje sate.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Sve ono vezano za poslovni segment danas funkcioniše. Iskoristite ovaj dan i njegovu energiju da završite sve ono što vam je od značaja. Povremeno komunikacija sa voljenom osobom „klacka“ ali ste ipak zadovoljni jer funkcionišete bolje nego u prethodnim danima.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.