dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 10.12.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas budite pametni, strpljivi i dobro izanilizirajte svaki potez. Ovaj dan donosi mnogo mogućnosti, ali su i opcije za greške i propuste otvorene, zato uključite racio a ne impuls. Zato je impulsivnost dobra u vasim emotivnim relacijama, jer ćete iznenaditi partnera lepim postupcima i inicijativom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dosta toga vam je na pameti tokom dnašnjeg dana, pa ćete imati problem usklađivanja sa saradnicima. Osobe oko vas će vas dekoncentrisati, pa se dobro organizujte da ne biste napravili grešku. Imate osećaj da su neke stvari suviše statične u vašim emotivnim relacijama.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Neke stvari ćete danas morati da ispravljate u hodu. Na svu sreću, pa ste dosta ubedljivi i umećete da animirate druge da vam priteknu u pomoć. Suviše ste usmereni na sebe i ne primećujete da partneru neke stvari smetaju kod vas. Spustite se malo na zemlju.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Bićete dosta kritički nastrojeni prema ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Ne stvarajte pogrešnu sliku o sebi svojim trenutnim (ne)raspoloženjem. Danas možete napraviti greške u odnosu sa voljenom osobom. Pokažite joj ljubav i ne uznemirujte je svojim impulsivnim ponašanjem.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas morate biti u prilagodljivom fazonu ukoliko imate nameru da ostvarite jedan dogovor. Usklađivanje sa drugima je neophodno. Vaše ponašanje u odnosu sa voljenom osobom je vrlo intenzivno – možete čak iznenaditi partnera svojom inicijativom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Moguće je da ste obećali da ćete nešto završiti i to potpuno smetnuli sa uma. Nije vaš običaj da kršite obećanja (čak ih i ne dajete tako lako) ali suviše ste bili obuzeti drugim stvarima. Popravite ovaj nepovoljan utisak i potrudite se da ostvarite obećano.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Znate da ste povukli par pogrešnih poteza i napravili greške i nadate se da to neće izbiti na videlo. Neke informacije vas pomalo uznemiruju. Nema razloga za veću zabrinutost, što ćete i sami uvideti u drugom delu današnjeg dana. Emotivno – jake strasti su na delu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Malo ste zabrinuti zbog nekih situacija u poslovnom okruženju. Čini vam se da zastoji traju duže nego što ste vi to očekivali i nadate se da će se uskoro pokrenuti. Danas bi bilo dobro da se angažujete oko voljene osobe, da biste ispravili neke od svojih propusta iz prošlosti.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Predložila bih vam da se danas ne dokazujete drugim ljudima, jer je malo verovatno da ćete imati uspeha u tome. Vi radite stvari na svoj način, a pustite druge da rade onako kako oni misle da treba. ne možete svima nametnuti svoju volju. Ovo važi i za odnos sa emotivnim partnerom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas će se kritike u potpunosti odbijati od vas. Smete da stanete iza onoga što ste radili i svesni ste da su neke zamerke u potpunosti neopravdane. Završićete sa poslom i jedva čekati da se okrenete lepšoj strani života – ljubavi, koja je danas u potpunosti na vašoj strani.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

U prvom delu dana očekujte užurbanost i blage promene raspoloženja. Moguće je da će se pojaviti i troškovi koje niste očekivali. Udarac po džepu nikada vam se ne dopada, pa neće ni danas. Voljena osoba vam može popraviti raspoloženje, samo nemojte da se zavučete u kuću i ućutite.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Mnogo toga morate završiti već tokom prepodnevnih časova, a povremeno imate osećaj da se „gubite“ u moru obaveza. Energija vam se rasplinula i jedva ćete čekati da otaljate radni dan. Posle posla obavezno u neku šetnju sa voljenom osobom.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 30.10.2020.