dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 11.01.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Niste u baš strpljivom raspoloženju tokom ovog dana, pa nećete moći da se uzdržavate ukoliko vam kolega bude mnogo “pametovao”. Ne budite arogantni, to stvara pogrešnu sliku o vama. U ljubavi ste impulsivni I nemate takta.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Vaši predlozi danas mogu biti zanimljivi, ali nastupite sa više samopouzdanja. Ovo je važno I za poslovni I za emotivni segment. Emocije – može doći do komunikacije sa osobom koja vam je simpatična od ranije, ali sa kojom niste uspevali da ostvarite jači kontakt.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas možete biti nadmeni u kontaktima sa kolegama,  saradnicima ili klijentima. Niko ne osporava vašu vrednost, ali imajte malo razumevanja I spustite se na zemlju. Ovakvo ponašanje vam danas može pokvariti I susret sa partnerom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas ste u potpunosti okrenuti obavezama, jedini je problem što ćete veći deo dana provesti užurbano I pod stresom. U odnosu sa voljenom osobom biće potrebno da pokažete više emocija I pažnje. Nemojte dozvoliti da nervoza utiče na vas.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Nemogućnost da uskladite poslovne obaveze sa ličnim planovima. Šta god da ste drugima obećali, moraće da bude pomereno. Emotivni partner pokazuje razumevanje, mada će vam na blag način staviti do znanja da je razočaran.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ono što je izgledalo kao relativno lako za ostvariti, sada vas stavlja na muke. Ni vi niste baš sto posto skoncentrisani pa vam promiču detalji. U odnosu sa voljenom osobom trudićete se da zaobiđete ozbiljnije teme.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Drugi su spremni da vas “iskuliraju” I ostave vas da se snalazite, I to danas kada vam je jako bitno da napravite jedan ozbiljan dogovor. Baš I niste raspoloženi u kontaktu sa voljenom osobom. Samo strast funkcioniše kako treba.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Kolega ili saradnik pokušava da se meša u nešto što vi, realno, mnogo bolje radite od njega. Ovo će vam donositi nervozu i možete odreagovati burnije nego što bi trebalo. U emotivnim odnosima razmimoilaženje sa voljenom osobom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Neko za vas ima korisne savete, informacije, ili vam pak može pribaviti dokumentaciju ili papire koji su vam potrebni. Usluga koja će vam pomoći u obavezama. U odnosu sa voljenom osobom izbegavate teme i pitanja koja ona nameće.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Postoje osobe koje će se tokom dana pojaviti kao kočnice u onome što morate obavitil.  Biće teško izaći sa današnjim situacijama na kraj jer ćete se teško uklapati sa saradnicima.  Niste raspoloženi za partnera.Potrebno vam je da se odmorite.  

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Dok drugi pokušavaju da kritikuju vaš način rada ili vam ometaju koncentraciju upadicama, vi se trudite da vas to ne dotiče. Vodite trenutno politiku zvanu – ja na prvom mestu, pa svi ostali. Ovo je najpametnije što možete uraditi.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Moguće su distrakcije, problemi sa tehničkim sredstvima, klijentima. Kad izađete sa posla imaćete utisak da ste ceo dan proveli radeći u rudniku. I ko još ima volje pored ovoga da se vidi sa voljenom osobom? Vi sigurno ne.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.