dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 11.01.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Sve ono što vas je u proteklim danima nerviralo i oko čega ste se brinuli, danas će krenuti ka svom razrešavanju. Bićete zadovoljni odvijanjem situacija. Razmišljate na koji način biste se mogli više približiti osobi koja vas neodoljivo privlači.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas vam stoje mogućnosti produktivnih dogovora. Uspevaćete da pronađete korektan, zajednički jezik sa onima preko puta vas. Očekivali ili ne očekivali neki novac – on danas može stići. Posvetite se više osobama koje su vam bliske i koje volite.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Sve će danas funkcionisati dokle god ne delujete impulsivno i ishitreno. Budite malo taktični u dogovorima i komunikaciji sa saradnicima. Emotivni partner vas opterećuje primedbama i potrebom da mu ukazujete više pažnje.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Dobar dan je pred vama, ukoliko izbegnete preveliko detaljisanje i opterećivanje sitnicama. Fokusirajte se na one bitne stvari. Potrudite se da sa voljenom osobom funkcionišete u maniru ljubavi, prisnosti, nežnosti. Danas to možete.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Možda niste najzadovoljniji u kojem se pravcu odvija jedan poslovni dogovor ili saradnja, ali ono što ste učinili – učinili ste, i sada samo možete pratiti razvoj situacije. Napetost i dalje stoji u emotivnim relacijama. Ne potencirajte na raspravama.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Previše se brinete i razmišljate o jednom poslovnom dogovoru. Sada je vaš uticaj zanemarljiv, i jedino možete pustiti da vidite šta će razvoj situacije na dalje doneti. Preumorni, pa je pitanje koliko ćete moći da pružite u odnosu sa voljenom osobom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Pred vama je dosta veliki broj poslovnih obaveza, ali uz korektan dogovor sa kolegama, sve se može završiti brzo. Neke prepreke izgledaju kao nerešive, ali to je samo na prvi pogled. Emotivno stabilnost, mada vi iz nekog razloga niste u potpunosti zadovoljni.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Dobar je momenat da se poslovni planovi pokrenu. U pravom momentu, jer vam izgleda da ste stigli do svojih krajnjih granica i da više ne možete da funkcionišete na ovaj način. Dan je dobar za sve vrste emotivnih kontakata i susreta.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Morate da posvetite dosta vremena poslovnim situacijama za koje vi smatrate da su nebitne ili neisplative. Ipak, to se od vas zahteva, pa – prilagodite se. Mogućnost vrlo intenzivnog kontakta sa osobom koja vam je neodoljivo privlačna.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Istina je da se situacije u poslovnom segmentu ne odvijaju onako kako ste vi to zamislili, ali vi ste i pored ovoga dobro raspoloženi. Svesni ste da vaši planovi napreduju, doduše – vrlo lagano. Emotivno – iskoristite ovaj dan da se više približite voljenoj osobi.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas će se u poslovnom segmentu verovatno sve odvijati dosta lako i bez opterećenja. Baš vam je potreban jedan ovakav dan – da se za promenu, ni oko čega ne nervirate. Situacija sa voljenom osobom se smirila – sada već funkcionišete normalnije.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Dosta dobra energija ovog dana uticaće pozitivno na vas. I sami znate da dosta toga nije rešeno, ali vam je lakše da funkcionišete i bolje se osećate. Nekih lepih vesti može biti i u emotivnom segmentu – jedna osoba će jako uticati na vaše raspoloženje.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.